Home GÜNCEL Ak Parti’nin Mudanya Çıkarması

Ak Parti’nin Mudanya Çıkarması

- Guncellenme Tarihi: 24 Haziran 2021 08:54
6 min read
Ak Parti’nin Mudanya Çıkarması için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ; AK Parti Bursa İl Başkanı Davut GÜRKAN, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci SÖĞÜTLÜ ile birlikte Mudanya’da yoğun bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bu ziyaretlere AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri,Buski Genel Müdürü Güngör GÜLENÇ, Buski Mudanya Şube Müdürü Emre DUZ,Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da eşlik etti.

Ziyaretlerine Çepni’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Köy Konağı’ndan başlayan Alinur AKTAŞ, vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti.

Ardından geçtiğimiz günlerde selden etkilenen Tirilye’yi ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi’nin ve Buski ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek Tirilye’deki esnafları ziyaret etti.

Daha sonra Mudanya Sahili’ne gelen Başkan Alinur AKTAŞ, vatandaşların istekleri üzerine tahtaların kaldırılarak yenilenmeye başladığı zeminleri yerinde inceledi.

Özellikle pandemi döneminde esnaflara verdiği desteklerle dikkat çeken Alinur AKTAŞ, Mudanya’daki esnafı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

İpar Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ’ın en dikkat çeken programı gençlerle gerçekleştirdiği Basketbol Turnuvası oldu. Yapımı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak gençlere kazandırılan basketbol sahasında gençlerle maç yaparak onlara ikramlarda bulunan Alinur AKTAŞ, ardından gençlerle çay kahve icerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Bugün gerçekleşen bu yoğun ziyaretler üzerine açıklama yapan AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci SÖĞÜTLÜ:

“Bugün kıymetli İl Başkanımız Sn. Davut GÜRKAN ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur AKTAŞ ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde varandaşlarımızdan çok güzel tepkiler aldık. Özellikle Tirilyeli vatandaşlarımız yaşanan sel felaketi sonrası canla başla çalışan Buski ekiplerimize ve Büyükşehir Belediye’mize minnettar olduklarını ilettiler. Büyükşehir Belediye’miz Mudanya’mıza çok ciddi hizmetler ve yatırımlar gerçekleştiriyor. Bugün vatandaşlarımızın teveccühleri bizlere ne kadar doğru işler yaptığımızı gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte bugünü gençlerimizle birlikte bitirdik.

Büyükşehir Belediye’miz tarafından Mudanya’mıza kazandırılan Basketbol sahasında Başkanımız gençlerle maç yaptı ve ödüller takdim etti. Ardından genç kardeşlerimizle çay eşliğinde çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin istekleri bizim için çok önemli.

Başkanımız da gençlerimize çok değer veriyor. Gerçekleştirdiğimiz bu güzel etkinlik ve sohbet hem genç kardeşlerimize hem de bizlere çok iyi geldi. Kardeşlerimiz unutmasın ki onların Alinur Başkanları var.

Gençlerimiz için çok daha güzel projelerin müjdesini de gençlerimize veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur AKTAŞ’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…