Home EĞİTİM TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK FEN – SOSYAL BİLİMLER VE SPOR PROJE OKULU

TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK FEN – SOSYAL BİLİMLER VE SPOR PROJE OKULU

- Guncellenme Tarihi: 23 Haziran 2021 10:40
4 min read
TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK FEN – SOSYAL BİLİMLER VE SPOR PROJE OKULU için yorumlar kapalı
0

 

Türkiye’de ilk ve tek Fen ve Sosyal Bilimler ve Spor Proje Okulu olan Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi 2021/2022 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren bünyesinde hem Fen ve Sosyal Bilimleri Programını hem de Spor Programını uygulayacak. Yeni eğitim ve öğretim yılında hem merkezi sınavla hem de özel yetenek spor sınavı ile öğrencilerini alacak.

Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Bölümü bu sene LGS 2021 Merkezi Sınavla 30 erkek öğrenci alırken, Spor Bölümü ise merkezi sınav yerine özel spor yetenek sınavı ile 60 erkek öğrenci alacak.

Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler ve Spor Proje Okulu Mudanya’da Çağrışan mevkisinde 14 dönüm üzerine kurulmuş, fiziki şartları bakımından bir çok devlet ve özel okulundan daha iyi.

Bünyesinde 96 kişilik Devlet Parasız Yatılı Pansiyonunu barındıran okulun sınıfları da 24 kişilik. Okulda 610 ve 100’er  kişilik 2 adet  konferans ve seminer salonları, donanımlı Fizik, Kimya ve Biyoloji Laboratuvarları ve Bilim Köşesi bulunuyor. Okulun pansiyonunda parasız yatılı kalan öğrencilere ve gündüzlü öğrencilere okulun yemekhanesi  kaliteli yemekleriyle hizmet sunuyor.

Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler ve Spor Proje Okulunun kapalı ve açık spor alanları göze çarpıyor. Okulun bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Güreş salonu,  Masa Tenisi, Kick Boks ve Jimnastik salonları bulunuyor.  Ayrıca açık voleybol, basketbol ve futbol sahaları da mevcut.

Okul Müdürü Muammer DEMİRCİ, okula kaydolmak isteyen gençlere şöyle seslendi: “Haydi Gençler! Bu eşsiz fiziki imkanlara ve kaliteli bir eğitime sahip olan okulda eğitim görmek istemez misiniz? Eğer cevabınız evet ise;  Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler bölümünde okumak için tercih döneminde 55544 tercih kodunu işaretleyiniz. Eğer Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Bölümünde okumak isterseniz 15.06.2021-30.06.2021 tarihleri arasında e- okul sayfasında  “2021 Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alan Okullara Başvuru İşlemleri “ kısmından başvuru yaparak okulumuzun düzenleyeceği spor yetenek sınavına katılmak için kaydınızı yapabilirsiniz.  Haydi Gençler! Daha iyi bir kaliteli eğitim almak için sizleri okulumuza bekliyoruz ” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…