Home GÜNCEL Serkan Acar Beşinci Kez Güven Tazeledi

Serkan Acar Beşinci Kez Güven Tazeledi

- Guncellenme Tarihi: 19 Haziran 2021 17:23
4 min read
Serkan Acar Beşinci Kez Güven Tazeledi için yorumlar kapalı
0

BALGÖÇ İznik Şubesi Başkanı Serkan Acar 5. Olağan Genel Kurulunda yeniden başkan seçilerek 5. kez güven tazeledi. Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği İznik Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu’nu İznik Belediyesi Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 5. Olağan Genel Kurulu Açılış ve yoklama ile başladı. Ardından Divan Heyeti Başkanlığına Alaattin Kırcalı, Divan Kâtipliğine Hüseyin Ali Yetim ve Divan Üyeliğine Emine Ege seçildi. Divan Başkanı Alaaddin Kırcalı gündem maddelerini okuyarak oylamaya sundu. Gündem olduğu şekliyle kabul edildi. Yönetim kurulu, mali ve denetim Kurulu raporları okunarak ibra edildi. Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu Üyeleri ve Genel Merkez delegeleri seçimi yapılırken tüm maddeler oy birliği ile geçti.Başkan Serkan Acar Divan Üyelerine Çini takdim etti.


BALGÖÇ İznik Şubesi 5. Olağan Genel Kuruluna İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu Başkanı Kader Özlem, BALGÖÇ Genel Başkanı Veli Öztürk, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve yönetim kurulları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda üye ve misafir katıldı.


Tek liste ile girilen seçimde Yönetim Kurulu seçildi. Yönetim Kuruluna Serkan Acar (Başkan), Fatma Vardar, Özkan Uğur, Seyfettin Demir, Mustafa Aydın, Zülküf Dalgıç, Ahmet Sevinç, Nizamettin Şahin, Müjdat Arabacı, Kemal Candar, Hüseyin Cinal, Caner Savaş, Fikri Ege, Mehmet Duman ve Samet Şimşek’ten oluştu. Şube Denetim Kuruluna Ahmet Kuş, Hüseyin Yanardağ, Yüksel Musaoğlu seçildi.


BALGÖÇ İznik Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu sonrasında teşekkür konuşması yapan Başkan Serkan Acar “Sayın misafirlerimiz ve değerli üyelerimiz, şahsım ve yönetim kuruluna sizlere bir dönem daha hizmet etme fırsatını verdiğiniz için teşekkür ederim. Bir kez daha kongremize katılarak bizleri onurlandırmanızdan dolayı teşekkür eder kongremizin BALGÖÇ camiasına İznik’imize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.


İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, BALGÖÇ Genel Başkanı Veli Öztürk ve Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu Başkanı Kader Özlem hayırlı olsun dileklerini aktardıkları bir konuşma gerçekleştirdiler. Genel Kurul sonrasında tüm misafirler Başkan Serkan Acar’ı tebrik ettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yeşiltaş’tan Bulgarca ve Yunanca Propagandaya Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, AK Parti Bursa İl Başkanlığına ka…