Home GÜNCEL Kubrat Belediyesi’nden Balkantürksiad’a Ziyaret…

Kubrat Belediyesi’nden Balkantürksiad’a Ziyaret…

- Guncellenme Tarihi: 18 Haziran 2021 14:28
4 min read
Kubrat Belediyesi’nden Balkantürksiad’a Ziyaret… için yorumlar kapalı
0

Bulgaristan Kubrat Belediye Başkanı Alkin Nebi ve beraberindeki heyet, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (BALKANTÜRKSİAD) ziyaret etti.

BALKANTÜRKEVİ’nde BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Kubrat Belediye Başkanı Alkin Nebi ve beraberendeki Meclis Üyeleri iştirak etti.

Toplantıda konuşan Kubrat Belediye Başkanı anavatan Türkiye’de bulunmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Alkin Nebi, “Kubrat doğumlu birisi olarak önce 2017’de erken bir seçimde aday oldum, halkımızın teveccühü ile başkan seçildim. Daha sonra 2019’daki seçimlerde halkımız yine yetkiyi bana verdi. Kubat Belediyesi’ni kendi imkanlarıyla yönetiyoruz. Orada ciddi sıkıntılar yaşayan Türkler olarak, bizleri sevindiren Türkiye’deki soydaşlarımızın, kardeşlerimizin bize her zaman destekleridir. Bursa’da Balkanlardan gelip önemli işlere imza atan BALKANTÜRKSİAD yönetimini ve üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

“VAR OLMA MÜCADELESİ VERİYORUZ”
Kubrat Belediye Başkanı Nebi, var olma mücadelesi içinde olduklarını belirterek, ata toprakları için, var olan haklar için mücadelelerinin aralıksız süreceğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir ise, konuşmasında “Bizler Balkan ülkelerinden gelen bu milletin evlatlarıyız. Bursa’da dernek olarak 10 yıldır hizmet ediyoruz. Balkanlarda çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu hususta dernek olarak hem Bursa’daki vatandaşlarımıza hem de Balkanlarda bulunan kardeşlerimize desteğimiz her zaman sürecektir” dedi.

BALKANLARA ZİYARETLERİMİZ YENİDEN BAŞLAYACAK

Başkan Şakir, sözlerini şöyle sürdürdü; “Pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte Balkanlara toplu şekilde ziyaretlerimiz sekteye uğradı. Aşılamanın başlaması ve bugün gelinen noktada hızlı ilerlemesi bizleri sevindirdi. Bu bağlamda eylülden itibaren eskiden olduğu gibi Balkan ülkelerine ziyaretlerimiz sürecektir” dedi.

İkili heyet, plaket takdimi ve fotoğraf çekimi sonrası ‘Minia BALKANTÜRK Açık Hava Müzesi’nin inşaat alanını gezdi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Dündar’dan Dönüşüm Müjdesi

Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Dündar yeni seçim ofisini kent…