Home GÜNCEL CHP’liler Yaşlı Konukevi’nde Babalar Günü’nü kutladı

CHP’liler Yaşlı Konukevi’nde Babalar Günü’nü kutladı

- Guncellenme Tarihi: 18 Haziran 2021 15:42
2 min read
CHP’liler Yaşlı Konukevi’nde Babalar Günü’nü kutladı için yorumlar kapalı
0

CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, Gemlik Belediye Başkanvekili Arzu Karataş, ilçe yöneticileri ve kadın kolu üyeleriyle birlikte Gemlik Belediyesi Yaşlı Konukevi misafirlerinin Babalar Günü’nü kutladı.


Gemlik Belediyesi tarafından sağlık, temel bakım, yemek hizmetleri ve sosyal aktiviteler ile yaşlıların huzurlu bir şekilde hayatına devam ettiği Kurşunlu Yaşlı Konukevi’nde Babalar Günü kutlandı. Kafeteryada bir araya gelen konukevi sakinleri ile CHP yöneticileri, pasta keserek ikramlarda bulundu. Erkek misafirlerin Babalar Günü’nü kutlayan CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, hanım misafirlere ise sağlıklı günler diledi.


Babalar Günü’nün Pazar olmasına rağmen sokağa çıkma yasağından dolayı kutlamayı önceden gerçekleştirdiklerini belirten CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, konukevine sık sık ziyarette bulunacaklarını söyledi. “Hepimizin amacı sizlerin burada rahat edebileceği, huzur içinde dinlenebileceği, yaşantınızı sürdürebileceğiniz bir ortam sağlamak için çalışıyoruz” diyen Başkan Aksu, “Ülkemize önemli hizmetler yaptınız, Allah sizlerden razı olsun. Hepinize sağlık ve huzur diliyoruz. Sizlerin Babalar Günü’nü kutluyor, hanımlara ise sağlık diliyorum” şeklinde konuştu.

CHP’liler daha sonra Yaşlı Konukevi’nde incelemelerde bulundu. Yemekhane, aktivite odası ve henüz boş olan odaları inceleyen heyet, konukevi çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek kolaylıklar dilediler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yeşiltaş’tan Bulgarca ve Yunanca Propagandaya Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, AK Parti Bursa İl Başkanlığına ka…