Home GÜNCEL Çevreciler ödüllerine kavuştu

Çevreciler ödüllerine kavuştu

- Guncellenme Tarihi: 17 Haziran 2021 17:16
2 min read
Çevreciler ödüllerine kavuştu için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen çevre konulu bilgi yarışmasının kazananları, Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında ödüllendirildi.

Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında toplumda çevre konusunda bilinç oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla bir dizi etkinliğe imza atan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bir de bilgi yarışması düzenlemişti. Online olarak yapılan ve toplam 250 kişinin katıldığı bilgi yarışmasında ilk 3’e girenler, ödüllerine Meclis Toplantısı’nda kavuştu. Yarışmada 30 sorunun tamamına doğru yanıt veren Mehmet Ulu ile 29’ar soruyu doğru cevaplayan İbrahim Kayıkçı ve Mehmet Karaçalı’ya cep telefonu olan ödüllerini siyasi parti grup sözcüleri verdi.

Ayın vatandaşı

Bu arada Haziran ayının ‘Ayın vatandaşı’ da kendi imkanları ile 700’e yakın sokak hayvanını düzenli olarak besleyen Ali Koçak oldu. Bursa’da 25 yıldır ciğercilik yapan Koçak’ın, pandeminin ilk günlerinden beri şehir merkezinden uzak noktalarda yaşayan ve yiyecek bulmakta zorlanan başta köpekler olmak üzere 700’e yakın sokak hayvanını düzenli olarak kendi hazırladığı ciğerle beslediğini belirten Başkan Aktaş, bu duyarlılığı nedeniyle Koçak’a teşekkür etti. Koçak’a plaketini AK Parti Grup Sözcüsü ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …