Home GÜNCEL YENİŞEHİR YOKLAMASI..!

YENİŞEHİR YOKLAMASI..!

- Guncellenme Tarihi: 11 Haziran 2021 20:15
12 min read
YENİŞEHİR YOKLAMASI..! için yorumlar kapalı
0

Yoklama alalım:

Gül ablacım, canım ablam burdasın, tamammm…

Kumpascı Ercan, cebi mendilli Ercan burdasın, tamammmm….

Onbaşı Ahmet, ikinci kumpasçı Ahmet, burdasın, tamammmm..!

Gelsin yazı o zaman..!

Ercan Özel avukatı aracılığıyla yazıma tekzip göndermiş..! Çok severim tekzipleri, hele ki gönderen “kadın nihayetinde, korkutur, sindiririz” niyetiyle avukatını kullanıyorsa daha çok severim. Keyifle yazarım o yazıyı üstelik…

Sizden ricam, öncelikle bir önceki yazıyı okumanız, buraya link bırakıyorum. https://www.bursasoylem.com/2021/06/09/yenisehirde-siyasi-kumpas/

TEKZİP KONUSU 1:

Ercan Özel: “Bir siyasi parti içerisinde yaşanan ve bir meclis üyesinin ihraç talebinin konuşulduğu toplantıdan 2 gün önce ilgili ilçe başkanı ile görüştüğüm ve hemen toplantı sonrası yine bir araya geldiğim ve bir siyasi partinin iç işleyişiyle ilgili konuları konuştuğum kabul edilebilecek bir şey olmadığı gibi yalan ve iftiradır. Yazılanlar ispata muhtaç mesnetsiz iddialardır.” Diyor.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel’in o kumpas konusu ile ilgili CHP İlçe Başkanı Ahmet Köse ile görüştüğünü yazmıştım. Hala aynı iddiadayım. Hoş Ahmet Köse whatsapp grubunda Özel’le aylardır görüşmediğini, görüşmeyi de düşünmediğini yazmış ama hiç uzağa gitmeyelim 5 Haziran’da Kirazlıyayla’da beraber tatlı yemediniz mi? Tatlı yemiş, ama tatlı konuşmamışsınız besbelli..! Ne tatlısı yediğinizi bile biliyorum ama yazmayacağım, millet özenmesin…

Şimdi bu tekzip metninde böyle diyorsun da Ercan Özel, 10 Haziran akşamı yaptığın yönetim toplantısındaki herkes Ahmet Köse’yle görüştüğünü kabul ettiğine tanık değil mi? Etmeeee 🙂

Yahu iki ittifak ilçe başkanı olarak niye görüşmedik diye kendinizi parçalıyorsunuz ki, asıl görüşmemeniz tuhaf değil mi?

Gelelim TEKZİP KONUSU 2’ye:

Ercan Özel: “Eski İlçe Başkanı ile ilgili olarak hakkımda yazılan tüm hususlar iftira niteliğinde olup ilgili kişi ile ilgili bu güne kadar şahsımıza karşı açılmış herhangi bir dava yoktur. Bu kapsamda köşe yazısın da belirtilen sözde dava ile ilgili belge ve dosya bilgilerini açıklamaya davet ediyorum.”

Lütfen beni dava et, et ki halen devam eden biri senin açtığın, diğeri ise Nihat Doğan’ın açtığı iki dava olduğunu, hakim önünde böyle bir inkara neden başvurduğunu anlayamadığımı söyleyebileyim, ve bunu hakime davanın dosya numarasını vererek yapayım..!

Konunun detaylarını etraflıca biliyorum, o ses kaydının nerede nasıl alındığını, sen ilçe başkanı olduktan sonra yöneticilerinden birinin sana dair “Cumhurbaşkanı da kandırıldı, biz de kandırıldık” mesajını hepsini biliyorum. Daha da yazdırma daa bana..!

TEKZİP SON KONU:

Ercan Özel: “Bu tür iftira ve yalan haberlerle Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, İl Başkanımız Sayın Selçuk Türkoğlu ve tabii ki bizler en başından bu yana yıpratılmaya çalışıyoruz.  Tüm bunlara rağmen çok şükür İYİ Parti olarak her geçen gün daha da büyüyoruz. Bizlere atılan bu çamurun üzerimize yapışmayacağını ve güneşi balçıkla sıvamanın imkânsız olduğunu herkesin bilmesini ister, kamuoyuna saygılarımı sunarım.”

Ahanda işte burası bik bik bik, cevap bile vermeyeceğim..!

Üstteki bu cümleler eşliğinde tekzibiniz de yayınlanmış oldu sayın Özel, rica ederim.

Tabii ki konular burada bitmiyor, gelelim Ahmet Köse kanadına;

Zatı muhterem beni aradı, burada başrole koyulan, biri üzerinden diğerine kumpas çekilen arkadaşlara zarar vermemek adına isimlerini, görevlerini yazmayacağım.

Ama inanın; Huriye Gül Kolaylı ablamızın Osmangazi’deki olaya benzeterek sosyal medya hesabından paylaştığı, kimin testisiyle kimin kalesine su taşıdığını muhtemel ki sorgulamadan, sadece bir kadın tacizi duyarlılığı ile ortaya attığı o iftira niteliğindeki paylaşım Yenişehir’deki kumpasın deşifre olmasının da fitilini ateşledi.

Şimdi canım Gül ablacım, genç bir kadın üzerinden hiç esef, utanç duyulmadan, vicdansızca onu harcayarak, potansiyel rakip olarak görülen diğer tarafı elemine etmek için sana bu haberin uçurulduğunu anlamış olmalısın… Zira şu anda o genç kadına bu haberin kaynağı sensin baskısı yapılıyor, psikolojik şiddete maruz kalıyor, söylenmese de istifaya zorlanıyor.

Aslen doğru olan senin bu kumpasın kaynağını açıklaman, haaa haber kaynağım gizlidir diyorsan, o sosyal medya hesabından de ki “beni de kandırdılar, olayın iç yüzünü bilmiyordum, bu kadından ve tacizci olarak nitelediğim erkek arkadaştan özür dilerim. “

Bak demedi demeyin, bu işin sonunda Ahmet Köse ve Ercan Özel birbirine girerler, çünkü Ahmet Köse bu haberin kaynağının Ercan Özel olduğunu benim çok yakın bir CHP’li arkadaşıma bizzat, kendisi söyledi. Aynı Ahmet Köse beni aradığında “kadın bu yüzden boşandı” yalanını da yine direkt bana söyledi. Kadının sürekli gelip “artık bir şey yap” dediği yalanını da cümle aleme yaydı. O masum kadına hiç mi acımadınız, bilgisi olmadan onun üzerinden bu kumpası yürüttünüz?

Ahmet Köse..! Kendisinin aynadaki yüzleşmesini, ettiği küfrü alenen sosyal medya hesabından yazabilen bir ilçe başkanı olmaz, olmamalı..! “Haberi yapan kadına biraz para versem bu iftirayı atanları söyleyecek demişsin ya, sana sadece şunu söylüyorum: Kişi kendinden bilir işi..!

Şu CHP sen ve senin gibiler yüzünden bu halde, beni aradığında ben asker kökenliyim derken senden korkacağımı mı sandın, hayırdır..! Ben zaten siyaseti bırakacaktım, yazınız çok kötü oldu benim için diyordun ne oldu, haydiiii istifaya, senle birlikte Ercan Özel de elbette..!

Nasıl adamlarsınız?

Nasıl bir kadın üzerine bu kadar çullanabilirsiniz?

Nasıl genç ve önü açık siyasetçilerin önünü kesmek için böyle Fetövari kumpaslara başvurabilirsiniz?

Sizin gibi zatlara ne ben pabuç bırakırım, ne de o kadına bıraktırırım.

Ve son söz sana Selçuk Türkoğlu, Genel Başkanı da bir kadın olan partinizde size emanet edilen kadınları böyle mi koruyorsunuz..?

Yazık, çok yazık..!

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hakan Fidan: “Senin İçin Buradayız Gökhan…”

Son 10 yılda marka değerinde de ciddi kayıp yaşayan Mudanya’da yerel seçim tüm hareketlili…