Home GÜNCEL YENİŞEHİR’DE SİYASİ KUMPAS..!

YENİŞEHİR’DE SİYASİ KUMPAS..!

- Guncellenme Tarihi: 9 Haziran 2021 00:50
7 min read
YENİŞEHİR’DE SİYASİ KUMPAS..! için yorumlar kapalı
0

Gazeteci ablamız Huriye Gül Kolaylı’nın sosyal medya paylaşımı sonrası sadece Yenişehir değil Bursa’da da iletişim zirvesi yaşandı.

Kadın, çocuk tacizi dendiğinde kanı çekilen ben o paylaşımla gider o adamı vururdum. Yazık ki Gül ablanın yanlış istihbarat demeyeceğim, kendisine aktarılan yanlış ve düzmece bilgiler ışığında o paylaşımı yaptığına kanaat getirdim. Çünkü bilirim ki, irdelemeden, araştırmadan bir şey yazmaz kendisi.

Gece bolca telefon trafiğinden sonra iki meclis üyesinin adını karalamaya yönelik, bilerek isteyerek, siyasi amaç uğruna, çok masum bir tavrı taciz diye ortaya atanların kimler olduğunu anladık…

Çok özetle anlatırsak, iki bekar, yetişkin kişi ortada, biri diğerinden hoşlanıyor, bunu da ifade ediyor, diğeri reddediyor. Reddedilen özür de diliyor üstelik. Konu kapanıyor.

Senden hoşlanıyorum demenin neresi taciz, neresinde rahatsız edici bir durum var, iki insan birbirine başka türlü nasıl açılabilir ki?

Ve fakat aynı ittifak sınırları içinde belediye başkan adayı olma hedefini çok yüksek tutan bir zat var: Ercan Özel…

Ercan Özel İyi Partinin Yenişehir İlçe Başkanı…

Her ilçe başkanının haiz olduğu iki hedeften biri milletvekili olmak, diğeri de belediye başkan adayı olmaktır. Özel’in hedefinde Belediye Başkanlık koltuğu var, tabii ki ittifaksız bir adaylık söz konusu dahi olamaz mevcut düzende…

Özel, önce Ak Parti, sonra MHP, en son da İYİ Parti’de görev aldı, parti değiştirme konusundaki istikrarını görmezden gelemeyiz, maşallah diyelim.

Neyse… İttifak ortağı CHP’nin ilçe başkanı Ahmet Köse de bu saçma gerekçeyle iki gün önce yapılan yönetim toplantısında meclis üyesinin hoşlanabilme yetisinden şikayet ediyor ve kendisini partiden ihraç etmeyi öneriyor. Bu toplantıda neyse ki duyarlı yönetim karşı çıkıyor ve böyle bir karar alınmıyor. Hoş, zaten meclis üyesini ihraç etme yetkisi il disiplin kurulunda..!

Bu toplantıdan 2 gün önce Ahmet Köse’nin Ercan Özel’le görüştüğü, toplantı sonrasında da hemen yine kendisinin yanına koştuğu görgü şahitleriyle sabit…

Yine aynı Ahmet Köse’nin yıl sonu, ertelenirse de hemen yıl başı sonrasında yapılacak kongrede ilçe başkanı olamayacağına Yenişehir’de kesin gözüyle bakılıyor.

İyi Partinin seçimde 5 meclis üyesi varken, bugün o sayı ikiye inmiş durumda, 3 üye Ercan Özel’den yılarak istifa etmiş, bağımsızlar artık. Ve birinin daha kısa zamanda istifa edeceği konuşuluyor.

Özel’in bir önceki İyi Parti İlçe Başkanı Nihat Doğan’a ses kayıtlı kumpas düzenlediği gerekçesiyle davaları sürüyor, bu meseleyi bilahare ayrıntılı yazacağım.

Koltuk sevdası işte…

Biri ilçe başkanlığı koltuğunu kaptırmamak, diğeri ise belediye başkanlığı koltuğuna oturmak için bu organizasyonu yaptıklarını bu gece arayan tüm kaynaklarım dillendirdi… Kurgu da sağlamdı ama geri tepti. 14 ay önce yaşanmış masum bir iletişimi taciz diye ortaya attıran bu zihniyet bize Fetö’den biraz kaldı herhalde…

 

Ben Selçuk Türkoğlu’nun yerinde olsam Ercan Özel’i direkt görevden alırdım, ama onun da Fetöcü firari eniştesi vardı değil mi..?

Ve yine ben İsmet Karaca’nın yerinde olsam taciz meseleleriyle çok fazla gündem olan CHP Bursa’nın tekrar bu konuda gündem olmasını sağlayan iki kafadardan biri Ahmet Köse’yi gözünün yaşına bakmaz partiden direkt ihraç ederdim.

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bakanlık İlk Kez Çocuk Zirvesi Düzenleyecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikler…