Home GÜNCEL İTSO’dan Ev İnegöl Mobilya AVM’ye Ziyaret

İTSO’dan Ev İnegöl Mobilya AVM’ye Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 6 Haziran 2021 14:22
3 min read
İTSO’dan Ev İnegöl Mobilya AVM’ye Ziyaret için yorumlar kapalı
0

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl’de yeni hizmete geçen Ev İnegöl Mobilya AVM’yi ziyaret ettiler.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, yapımı tamamlanarak hizmete açılan Ev İnegöl Mobilya AVM’yi ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette firmaları gezen Başkan Uğurdağ, incelemelerde bulunarak istişareler gerçekleştirdi.

İNEGÖL’ÜN YENİ ÇEKİM MERKEZLERİNDEN
Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Mobilyanın başkenti olan ilçemizin gelişimi adına her geçen gün yeni bir hizmete şahit olmaktayız. Bugün de kısa süre önce yapımı tamamlanarak hizmete açılan Ev İnegöl Mobilya AVM’yi ziyaret ederek mağazalarımızı inceledik ve firma sahiplerimizle istişarelerde bulunduk. 124 bin metrekare kapalı alana sahip olan Ev İnegöl Mobilya AVM’nin 67 bin metrekarede show room alanı bulunuyor ve bu alanda toplan 116 üretici firmamızın mağazası yer alıyor. Firmalarımızın tamamının üretici firmalar olması Ev İnegöl Mobilya AVM’ye ayrı bir hava katmış durumda. Bu firmalarımız ihracat ve toptan satış hedefi doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Ev İnegöl Mobilya AVM’nin, her geçen gün sayısı ve hacmi artan İnegöl mobilya sanayiinin teşhir alanındaki ihtiyacına karşılık vereceği düşüncesindeyiz. Şehrimiz her zaman bu tarz yatırımlara ihtiyaç duymaktadır. İnegöl’ün yeni çekim merkezlerinden bir tanesi olacağını düşünüyoruz. Ev İnegöl Mobilya AVM’nin oluşumunda emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm firmalarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çevreyi Kirletenlere Zabıta Müdahalesi

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde Belediye Başkanı Şükrü Deviren’…