Home GÜNCEL Büyükşehir Mudanya’da Sahada

Büyükşehir Mudanya’da Sahada

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2021 20:02
6 min read
Büyükşehir Mudanya’da Sahada için yorumlar kapalı
0

Son günlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da gerçekleştirdiği hizmetler dikkat çekiyor.

Yolların asfaltlanması, yeni basketbol sahasının gençlere kazandırılması, denizdeki musiajın temizlenmesi gibi birçok çalışma yapılıyor.


Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mudanya’ya gelerek asfaltlanan yolları yerinde incelemişti.
Bu ziyaretten çok kısa bir süre sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş AKHAN da Mudanya’ya geldi ve Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı çalışmalar ile ilgili AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci SÖĞÜTLÜ, AK Parti İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyeleri ile incelemeler yaparak istişarelerde bulundular.


Bu ziyaret sonrası bugün ekipler hemen çalışmalarına başladı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya’ya hizmet yapılması konusunda ciddi emek sarf eden AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci SÖĞÜTLÜ:


“Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur AKTAŞ 17 ilçemizin tamamına olduğu gibi Mudanya’mıza da çok önem veriyor. Mudanya’mızın en büyük sorunlarından biri olan bozuk yollar, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu dönemde hızlı bir şekilde asfaltlandı ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur AKTAŞ da yoğun çalışma programına rağmen Mudanya’mıza teşrif ederek asfaltlanan yolları yerinde inceledi ve gece gündüz demeden çalışan ekiplere kolaylıklar diledi.

Vatandaşlarımızın talepleri üzerine Mudanya Sahili’ndeki tahtalar kaldırılarak suya dayanıklı zeminler döşenmeye başlandı.

Deniz üzerinde bulunan müsiajın temizlenmesi devam ediyor.


Çok kısa bir süre içinde gençlerimize modern bir basketbol sahası kazandırdık.

Çepni Mahallemizdeki Hizmet Binası’nda sona gelindi.

Buski ekiplerimiz de Mudanya’mızın tamamında çalışmalarını sürdürüyor.

Bunun yanında geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sn. Ulaş AKHAN’ı Mudanya’mızda ağırladık.


İdo İskelesi yanında bulunan alanda ve Güzelyalı’daki yolların düzenlenmesi noktasında Büyükşehir Belediye’miz tarafından yapılacak olan çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk.


Burgazlı Şehidimiz Burhan ZEYTİNCİ’nin adını taşıyan parkın düzenlenmesi için ekiplerimiz çalışmalarına başladı. İlçemizde yapılması planlanan hafriyat döküm sahası alanında incelemeler yaptık.


Mudanya Sahili’mizde devam eden çalışmaları yerinde gördük.
Son olarak Mudanya Kaymakamımız Sn. Faik Oktay SÖZER’i ziyaret ederek yapacağımız hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunduk.


Sayın Genel Sekreterimiz Ulaş AKHAN ile birlikte Güzelyalı’da gerçekleştirdiğimiz incelemeler sonucu Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bugünde hemen çalışmalarına başladı.


Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Güzelyalı Kazım Karabekir Caddesi’nde kaldırım düzenlemeleri gerçekleştiriliyor.

Mudanya için canla başla diyerek çıktığımız bu yolda hizmetlerimize hiç durmadan devam edeceğiz.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur AKTAŞ başta olmak üzere, genel sekreterimiz Sn. Ulaş AKHAN ve tüm ekiplere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…