Home GÜNCEL Sahne Eseri Yazma Yarışması’na başvuru süresi uzatıldı

Sahne Eseri Yazma Yarışması’na başvuru süresi uzatıldı

- Guncellenme Tarihi: 29 Nisan 2021 12:30
2 min read
Sahne Eseri Yazma Yarışması’na başvuru süresi uzatıldı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi’nin, sanata katkı koymak ve tiyatro oyunları yazmaya teşvik etmek amacıyla Mitos Boyut Yayınları iş birliği ile bu yıl beşinci kez düzenlediği Sahne Eseri Yazma Yarışması’na başvuru süresi 17 Mayıs 2021 tarihine kadar uzatıldı.

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle öne çıkan Nilüfer Belediyesi’nin, tiyatro sanatına yeni eserler kazandırmak amacıyla, Mitos Boyut Yayınları iş birliği ile düzenlediği Sahne Eseri Yazma Yarışması büyük ilgi görüyor.
Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 5. kez düzenlediği yarışmanın başvuru süresi, 30 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak tam kapanma süreci nedeniyle uzatıldı. Yarışmaya katılmak isteyenler 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar eserlerini teslim edebilecekler. 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü kargoya verilen eserler de değerlendirme kapsamına alınacak.
Yarışmaya katılmak isteyenler başvuruyu Yüzüncüyıl Eğitim ve Sanat Merkezi’ndeki Nilüfer Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’ne elden, iadeli taahhütlü posta veya kargo yoluyla yapabiliyor.
Ödüle değer bulunan oyunlar 2021 yılı Ekim ayı içinde www.nilufer.bel.tr/nilufertiyatro ve www.niluferkentiyatrosu.com adresinden duyurulacak. Yarışmada birincilik ödülü 10 bin TL, ikincilik ödülü 8 bin TL, üçüncülük ödülü 6 bin TL olarak belirlendi. Nilüfer Belediyesi Özel Ödülü’ne değer görülen eserin sahibine de 10 bin TL para ödülü verilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …