Home GÜNCEL Osmangazi’de Ramazan Coşkusu Evlere Taşınıyor

Osmangazi’de Ramazan Coşkusu Evlere Taşınıyor

- Guncellenme Tarihi: 12 Nisan 2021 21:19
3 min read
Osmangazi’de Ramazan Coşkusu Evlere Taşınıyor için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı etkinlikleri, pandemi nedeniyle bu yıl online olarak vatandaşlarla buluşacak.

11 ayın sultanı Ramazan, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl da alınan tedbirler çerçevesinde idrak edilecek. Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayının manevi iklimini yaşatabilmek amacıyla bu yılki etkinlikleri online olarak gerçekleştirecek. Osmangazi Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün hazırladığı Ramazan özel programları, belediyenin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. Vatandaşlar, on bir ayın sultanında sosyal medyada yayınlanacak birbirinden özgün programlarla, Ramazan’ın sevincini ve heyecanını doyasıya yaşayacak.

Osmangazi’de Ramazan Sohbetleri
Ramazan ayı boyunca Salı ve Perşembe günleri saat 19.00’da yayınlanacak
‘Osmangazi’de Ramazan Sohbetleri’ programında birbirinden değerli konuklar, Ramazan’ın bereketi ve maneviyatını anlatacak. İlk konuğu Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın olacağı programda; Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, İl Müftüsü İzani Turan, Hüdavendigar Camii Baş İmam Hatibi Adnan Konuş, Ulucami Baş İmam Hatibi Tahsin Karanfil, İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Eğitimci Cemil Kılıç, U.Ü. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Efe ve U.Ü. Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Fatih Birgül’ün yanı sıra Senegal, Makedonya, Tacikistan’dan gelen öğrenciler, sohbetleriyle Ramazan’ın manevi atmosferini hanelere yansıtacak.

Ayrıca, kilo verme konusunda kendine has yöntemleriyle ünlü Dr. Mustafa Töken, ‘Sağlık Olsun’ programında Ramazan’da doğru beslenme konusunda önemli bilgileri vatandaşlarla paylaşacak. Osmangazi Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın 1 ve 2. gününde ise yine online gerçekleştirilecek Bayram Özel Konseri ile bayram coşkusunu yaşatacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…