Home GÜNCEL Türk Kızılay Bursa Gece Gündüz Sahada

Türk Kızılay Bursa Gece Gündüz Sahada

- Guncellenme Tarihi: 17 Mart 2021 10:44
3 min read
Türk Kızılay Bursa Gece Gündüz Sahada için yorumlar kapalı
0

Türk Kızılay Bursa Şubesi, ihtiyaç sahiplerini kucaklamaya devam ediyor. 7/24 ihtiyaç sahiplerine ulaşan gönüllüler, pandemi süresince de merhamet elini uzatıyor.

Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında insani yardım faaliyetlerinde model olarak benimsenen Türk Kızılay’ın yardım eli, ihtiyaç sahiplerine uzanmaya devam ediyor. Bursa Şubesi ekiplerinin temposu, kontrollü normalleşme döneminde de hız kesmiyor.

TİTİZLİKLE ARAŞTIRILIYOR
152 yıldır ‘İnsanların en zor anlarında yanındaki kuruluş olma’ vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay’ın gönüllüleri, Bursa’da titiz araştırmalar sonucu belirlenen adreslere yaptıkları ziyaretlerle ihtiyaç sahibi vatandaşların gönüllerine dokunmayı sürdürüyor. Türk Kızılay’ın merhamet elini her dönemde uzattığını vurgulayan Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, “Yapılan yardımlarla birlik beraberlik duygularının pekiştirilmesini, ihtiyaç sahibi vatandaşların mağduriyetlerini gidermeyi amaçlıyoruz. Mağdur olan, ihtiyaç sahibi olan herkes Türk Kızılay’ın merhamet elini tutacak” dedi.

SAHA EKİPLERİNE ÖZEL TEŞEKKÜR
Yardımları ile kendilerine güç veren bağışçıları ve saha çalışmalarında yer alan gönüllülere minnettar olduklarını da kaydeden Özcan Susmaz, zorlu pandemi sürecinde üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için durmadan çalıştıklarını belirterek “Vefa Sosyal Destek Grubu’nun unsuru olarak her hafta sonu, şehrin dört bir yanında yardım dağıtım faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Kış ayları ile birlikte daha da zorlaşan bu süreçte Türk Kızılay’ın merhamet elinin ulaşmadığı hiçbir ihtiyaç sahibinin kalmaması için çabalıyoruz. Bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Hafta içi-hafta sonu demeden, gece-gündüz demeden sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, Muhtar Toplantılarına İnegöl’den Başladı

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve …