Home GÜNCEL Balkantürsiad Başkanı Berat Tunakan: “Stk’ların Siyasi Görüşü Olmaz”

Balkantürsiad Başkanı Berat Tunakan: “Stk’ların Siyasi Görüşü Olmaz”

- Guncellenme Tarihi: 2 Mart 2021 13:33
4 min read
Balkantürsiad Başkanı Berat Tunakan: “Stk’ların Siyasi Görüşü Olmaz” için yorumlar kapalı
0

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş ile DEVA Partisi Bursa İl Teşkilatı üyeleri, Balkan Rumeli Sanayiciler İş Adamları Derneği’ne (BALKANTÜRKSİAD) ziyarette bulundu.


BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş ve DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz’ün yanı sıra İl teşkilatı üyeleri de katıldı.


Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, iş insanları derneği olduklarını belirterek, sivil toplum kuruluşlarının siyasi görüşlerinin olmaması gerektiğini söyledi. STK’ların belli bir amaç çerçevesinde kurulduğunun altını çizen Başkan Tunakan, dernek olarak AB tarafından sağlanan fon ve hibelerden Türk firmaların ve girişimcilerinin daha fazla yararlanması için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.


BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan sözlerini şöyle sürdü: “Biz BALKANTÜRSİAD ailesi olarak çok renkli bir yapıya sahibiz. Her zaman daha fazla üretmeyi amaçlıyoruz. Çok laf yerine çok icraat yaparak iş bitirmeyi önemsiyoruz. Ülkemize faydalı olmak, ülkemizin gelişmesine, ekonomisine katkı sağlamak için üyelerimizle birlikte üretmeye çalışıyoruz. Ülkemize fayda sağlayacağına inandığımız AB fon ve hibeleri için de önümüze bir vizyon koyduk ve bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz.”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş ve DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz de BALKANTÜRSİAD’ı sürekli takip ettiklerini, faaliyetlerinin ülke ekonomisi için çok önemli olduğunu vurguladılar.


Genel ekonomik konuların ele alındığı ziyaretin ardından BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş ile DEVA Partisi Bursa İl Teşkilatı üyelerine inşaatı devam eden Minia Balkantürk Açık Hava Müzesini gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…