Home GÜNCEL Evciler Göleti Projesi Başlıyor

Evciler Göleti Projesi Başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 19 Şubat 2021 20:13
3 min read
Evciler Göleti Projesi Başlıyor için yorumlar kapalı
0

Gerekli incelemeler yapılmasına rağmen uzun yıllardır sonuca bağlanmayan Evciler Göleti ve Sulama Projesi ile ilgili olarak, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Sn.İnci SÖĞÜTLÜ, Köy Muhtarı ve Köy halkı ile görüşerek konuyu AK Parti Bursa Milletvekili Sn. Zafer IŞIK’a iletti. AK Parti Bursa Milletvekili Sn. Zafer IŞIK’ın uzun uğraşları ve çabaları sonucu proje, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bütçeye alındı.

AK Parti Bursa Milletvekili Sn. Zafer IŞIK, Mudanya Evciler Göleti ve Sulama Projesi Yapımı için proje ihale onaylarını aldıklarını, DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkılması için gerekli talimatların verildiğini belirtilerek:

“Nasipse bu ay sonu proje ihalelerine çıkılarak hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza başlamış olacağız.” dedi.

Çiftçilerin en önemli ihtiyacının sulama olduğunu belirten AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Sn. İnci SÖĞÜTLÜ:

“Mudanya’mız için tarım çok önemli. Biz de Mudanyalı çiftçilerimiz için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletvekilimiz Sn. Zafer IŞIK’ın bu konuda bize destekleri çok büyük.Geçtiğimiz günlerde zeytinlerdeki don hasarıyla ilgili çiftçilerimizle, muhtarlarımızla ve yetkilililerimizle görüşmeler gerçekleştirmiştik. Bunun üzerine konuyu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir PAKDEMİRLİ’ye ileterek çiftçilerimize müjdeyi vermişti. Çok kıymetli Milletvekilimiz bugün çiftçilerimize bir müjde daha verdi. Çok uzun süredir çözülemeyen bir konuyu da çözerek Mudanya Evciler Göleti ve Sulama Projesi için ihalenin en kısa sürede başlayacağını belirtti. Mudanya’mıza destekleri için vekilimize çok teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin içi rahat olsun. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, milletvekillerimiz ve tüm yetkililerimizle birlikte daima çiftçilerimizin yanındayız. “ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…