Home GÜNCEL E-Pas II. Öğretmenler Arası 1 Fikir Proje Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

E-Pas II. Öğretmenler Arası 1 Fikir Proje Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

- Guncellenme Tarihi: 19 Şubat 2021 10:50
2 min read
E-Pas II. Öğretmenler Arası 1 Fikir Proje Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu için yorumlar kapalı
0

Öğretmenler Arası 1 Fikir Proje Yarışmasında ödüller sahibini buldu. Yarışmada dereceye giren 6 ilçeden toplam 10 öğretmen ödüllerini İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’in elinden aldı.

Bursa’daki okul ve kurumlarda yürütülmekte olan projelerle ilgili kurumsal bir hafıza oluşturmak ve projelere teknik destek olmak üzere Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2017 yılında e-PAS ( Elektronik Proje Ağı Sistemi) Projesini hayata geçirdi.

Bursa eğitimine yönelik hazırlanan projelerin kurumsal bir hafızasını oluşturarak aynı zamanda desteklenmesinin de amaçlandığı Elektronik Proje Ağı Sistemi (e-PAS) , Bursa’daki tüm resmî okullardaki yönetici ve öğretmenlerin aktif katılım sağlayabilecekleri çevrimiçi bir proje platformu olarak hizmet vermektedir.

Proje kapsamında öğretmenlerin yaratıcılık ve girişimciliklerini teşvik etmek üzere ikincisi düzenlenen e-PAS Öğretmenler Arası 1 Fikir Proje Yarışması sonucunda Okul Öncesi/Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Genel Ortaöğretim, Mesleki ve Teknik Ortaöğretim kategorilerinde dereceye giren öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Yarışmaya katılmanın önemli olduğunu ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, “Dereceye girsin girmesin yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Her yarışmada böyle bir derecelendirme yapılıyor. Dereceye giren öğretmenlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum.” dedi.

Öğretmenler Arası 1 Fikir Proje Yarışmasında dereceye giren 6 ilçeden toplam 10 öğretmen ödüllerini İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’in elinden aldı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Bayramı Bursa’da ve Tüm Yurtta Coşku ile Kutlandı

Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 104. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk…