Home GÜNCEL Bursa Orhangazi Nadır Deresi Islahı Çalışmaları Tamamlandı

Bursa Orhangazi Nadır Deresi Islahı Çalışmaları Tamamlandı

- Guncellenme Tarihi: 11 Ocak 2021 09:02
2 min read
Bursa Orhangazi Nadır Deresi Islahı Çalışmaları Tamamlandı için yorumlar kapalı
0

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Bursa’ya yaptığı yatırımlarla Bursa ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Bursa ilimizde son dönemde yapılan su yapılarının artması bölgedeki tarımsal faaliyetlerin gelişmesinde de önemli rol oynamaktadır.
Bursa ilimizde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü olarak Baraj, Gölet ve Sulama tesislerinin yanı sıra Islah çalışmalarıyla da çiftçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz.

Bursa’da yapımında sona gelinen Orhangazi Nadır Deresi Islahı işi hakkında yazılı açıklamada bulunan DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız,’ Orhangazi Nadır Deresi Islahı kapsamında yürütülen çalışmaları tamamladık. Çalışmaların tamamlanmasıyla Bursa Orhangazi ilçemizin taşkın riski azaltılmış oldu. İş kapsamında çift taraflı 1200 metre beton duvar ve 4 adet köprü imalatları bitirilerek fiziki olarak % 100 gerçekleşme sağlanmış olup, çalışmalar tamamlanmıştır. Orhangazi ilçemize hayırlı olsun. ’dedi.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…