Home GÜNCEL Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın “10 Ocak İdareciler Günü” Mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın “10 Ocak İdareciler Günü” Mesajı

- Guncellenme Tarihi: 10 Ocak 2021 08:28
2 min read
Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın “10 Ocak İdareciler Günü” Mesajı için yorumlar kapalı
0

Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı genel kurulunda, Mülki İdare Amirleri sınıfının ilk mesleki toplantısı milat alınarak,10 Ocak tarihi İdareciler Günü olarak kabul edilmiştir.

Devletimizle vatandaşlarımız arasındaki bağı kuvvetlendirerek ülkemizin gelişimine katkıda bulunmaya çalışan, fedakârlık ve çalışma azmiyle zaman mefhumu tanımaksızın görev yapan milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle hareket eden mülki idare camiası görevlerini büyük bir özveri ile yerine getirmektedirler.

Ülkemizin geleceğini şekillendirecek projelerin gerçekleştirilmesinde etkin rol oynayan, sadece yöneten değil, aynı zamanda halka hizmet etme idealini de özümseyen idarecilerimiz, dün olduğu gibi gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla vazifelerini ifa edeceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikal etmiş tüm idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatlarını işlerine adayan ve memleketin her köşesinde görev yapan tüm Mülki İdare Amirlerimizin 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor, sevenleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.

Yakup CANBOLAT
Bursa Valisi

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…