Home GÜNCEL Mudanya balık hafızalı değil!

Mudanya balık hafızalı değil!

- Guncellenme Tarihi: 9 Ocak 2021 13:24
4 min read
Mudanya balık hafızalı değil! için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Mudanya halkı ile adeta dalga geçtiğini ifade eden AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Av. İnci Söğütlü, “Mudanya halkı balık hafızalı değildir” dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın görev süresi boyunca ilçeye katma değer üretmediğini ifade eden Söğütlü, “Sayın Kılıçdaroğlu’na ve CHP’lilere de sesleniyorum. Gidin, bakın. Tüm sahil beldelerindeki CHP belediyelerini inceleyin. Mudanya gibi kaderine terk edilmiş bir başka ilçe var mı? Hayri Türkyılmaz, belediye meclis toplantılarında Mudanya halkının aklı ile dalga geçiyor. Ama bilmiyor ki, Mudanya balık hafızalı değildir. Mudanya halkı balık hafızalı değildir! 24 Mart 2020 Belediye Meclis toplantısından 9 ay sonra 8 Ocak 2021 tarihinde gerçekleşen belediye meclis toplantısı arasında kendi ağzından çıkanları tek bir video ile birleştirdik. Aynı meclis’te 9 ay ara ile Hayri Türkyılmaz iki farklı ifade kullanıyor. Burada bir Mudanya, iki ayrı Hayri Türkyılmaz var. Mudanya hangi Hayri ile yönetiliyor merak ederek soruyoruz” dedi?

Paraları faize değil! Mudanya’ya yatır…

Mudanya Belediye Meclisi’nde 8 Ocak 2021 tarihinde gerçekleşen toplantı da Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın 24 Mart 2020 tarihli açıklamasına değinerek ifade ettiği; “Borcumuzu ödemek için satış yapmadık hiç. Borcumuzu ödemek için satış yapmadık. O arsaların bedeli şuanda belirlediğimiz nakit büyük bölümler bankaya faize yatırılıyor.Hiç sıkıntımız yok” sözleri tepkiye neden oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Av. İnci Söğütlü, “Mudanya Belediyesi’nin borcu Mudanya halknın borcudur. Mudanya Belediye Meclisi, Belediyemizin borcunu ödemek için Hayri beye yetki veriyor. Ama o, yetkiyi yerinde kullanmak yerine parayı borca değil, faizlere yatırıyor. 2020 yılının son günlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile ulusal bir yapılandırma kararı alındı. Ve Ocak ayı sonuna kadar da başvurular uzatıldı. Hayri Türkyılmaz, faizde ki paraları alarak Mudanya’nın borçlarını faizleri silinmiş olarak ödesin. Mudanya’nın parasını faize değil, Mudanya’ya yatırsın. Yoksa, Mudanya’da yatacak yer bulamayacak. Mudanya halkı artık Türkyılmaz’dan yaka silker hale gelmiştir” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…