Home GÜNCEL Türkyılmaz’ın ölüye bile saygısı yok

Türkyılmaz’ın ölüye bile saygısı yok

- Guncellenme Tarihi: 8 Ocak 2021 19:48
3 min read
Türkyılmaz’ın ölüye bile saygısı yok için yorumlar kapalı
0

08.01.2021 tarihinde gerçekleşen Mudanya Belediye Meclis toplantısında AK Parti Grubu, 25 yıl Mudanya’da Esnaf Teşkilatları başkanlığı yapmış olan ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Emir Ali USTA’nın adının Güzelyalı Kapalı Pazaryeri’ne verilmesiyle ilgili önergeyi Meclis’e sundu. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz önergeyi okutmadan komisyona yönlendirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci SÖĞÜTLÜ:

“Geçtiğimiz ay Mudanya Esnafı “USTA”sını, Mudanya halkı da “ABİ”sini kaybetti. Gerçekten Mudanya için çok büyük bir değerdi ve Mudanya’mıza birçok şey kattı. Biliyorsunuz ki Emir Ali abimiz Güzelyalı Kapalı Pazaryeri’nin açılması için çok büyük bir emek sarf etti. Bizler onun adının yaşatılmasını istiyoruz ve bu yüzden de bu yere onun adının verilmesini istedik. Bunu Meclis’e sunduk. Meclis’e sunduğumuz önerge şu şekilde:

‘Güzelyalı’da bulunan yap-işletmeden direk Mudanya Belediyesi’ne devredilen Güzelyalı Kapalı Pazaryeri’nin yapımında Mudanya Belediyesi-Mudanya Esnaf Odası işbirliği içinde büyük emekleri olan, 25 yılı aşkın süre Mudanya Esnaf Teşkilatları başkanlığı yapmış olan Emir Ali USTA’nın isminin Güzelyalı Kapalı Pazaryeri’ne verilmesinin uygun olacağı görüşümüzle, talebimizi meclisimize saygılarımızla arz ederiz.’

Belediye Başkanı bunu okutmadı bile. Ancak biz bunun takipçisi olacağız ve onun adının hem bu pazaryerinde hem de tüm Mudanya’da anılması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Onun adını yaşatmak bizim boynumuzun borcudur. Bu vesileyle Emir Ali Usta başkanımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Geleceklerine Dair Hayallerini Resimle Anlattılar

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen ‘Kendi …