Home GÜNCEL Müsiad ve Bebka iş birliği için görüştü

Müsiad ve Bebka iş birliği için görüştü

- Guncellenme Tarihi: 29 Aralık 2020 09:57
2 min read
Müsiad ve Bebka iş birliği için görüştü için yorumlar kapalı
0

MÜSİAD Bursa Şubesi, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak’ı ziyaret etti.

Yaklaşık 2,5 ay önce BEBKA Genel Sekreterliğine atanan Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak’ı ziyaret eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve beraberindeki ekip, hayırlı olsun dileklerinin yanı sıra önümüzdeki süreçte yapılabilecek iş birlikleri üzerine de değerlendirmelerde bulundu.

MÜSİAD’ın şehrin ve bölgenin her kurumu ile güçlü irtibatı olduğunu ve bunun da sonucunun verimli projelere dönüştüğünü ifade eden Başkan Alpay, BEBKA gibi, değerli bir bölgenin kalkınması için uğraş veren bir kurumla da iletişimlerini sağlıklı ve güçlü tutmaları gerektiğini söyledi. Özellikle önümüzdeki süreçte Turizm Kaynaklarını Geliştirme Komitesi’nin kente değer sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Alpay, BEBKA’nın da bu anlamda sağladığı teşviklerin ve yönlendirmelerin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Ziyaretten dolayı MÜSİAD heyetine teşekkür eden BEBKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak da, önemli ve verimli bir bölgede faaliyet gösterdiklerini, yeni dönemde özellikle genç girişimcilere yönelik projelerin üzerinde duracaklarını vurguladı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …