Home GÜNCEL Altınkurnalar Camiine Nefes aldıran yıkım

Altınkurnalar Camiine Nefes aldıran yıkım

- Guncellenme Tarihi: 29 Aralık 2020 14:26
3 min read
Altınkurnalar Camiine Nefes aldıran yıkım için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, mahallelere nefes aldıracak park, meydan ve yeşil alan kazandırmak için kamulaştırma çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Selamet Mahallesi Altınkurnalar Cami çevresine nefes aldırmak amacıyla kamulaştırılan 2 katlı bina, belediye ekiplerince yıkıldı.

İlçede, çarpık ve plansız yapılaşmanın yol açtığı sorunları ortadan kaldırmak, Osmangazi’yi daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için büyük bir çaba sarf eden Osmangazi Belediyesi, bu projeler için kamulaştırmalar yapmayı sürdürüyor. Selamet Mahallesi Altınkurnalar Camii çevresine nefes aldıracak projesi için vatandaşlarla anlaşıp kamulaştırmalarla satın alınan binalar, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Daha önce cami bitişiğindeki bir binayı yıkan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kamulaştırma işlemleri tamamlanan 135 metrekarelik iki katlı binanın da yıkımını gerçekleştirdi.

Mahallelere nefes aldırmak, vatandaşların birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar elde etmek için kamulaştırmalar gerçekleştirdiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Mahallelerimizi rahatlatan çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Yapılaşmanın yoğun olduğu ilçemizde, birçok mahallemizde kamulaştırmalar sonucu elde ettiğimiz alanlara park, meydan ve yollar yapıyoruz. Selamet Mahallemizdeki Altınkurnalar camiimizin çevresindeki binaları da birer birer kamulaştırarak, vatandaşlarımızın da bir araya geleceği güzel bir alan kazandırıyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…