Home GÜNCEL Osmangazi Meydanı’nın Fotoğrafı Bile Heyecanlandırdı

Osmangazi Meydanı’nın Fotoğrafı Bile Heyecanlandırdı

- Guncellenme Tarihi: 24 Aralık 2020 16:46
4 min read
Osmangazi Meydanı’nın Fotoğrafı Bile Heyecanlandırdı için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın önemli sanayicilerinden ve önceki dönem milletvekili Fahrettin Gülener, Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak meydan projesinin fotoğrafından etkilenerek inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve tamamlandığında şehir içi ulaşım sıkıntısını büyük ölçüde çözecek olan Osmangazi Meydanı, her kesimden büyük ilgi görüyor. Hafriyat ve fore kazık çalışmalarının tamamlanmasının ardından daha da hızlanan dev proje, görenleri heyecanlandırıyor. Bursa’nın önemli sanayicilerinden Fahrettin Gülener, Osmangazi Meydanı’ndaki çalışmaların fotoğrafını gördüğünde duygulanınca Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın davetiyle şantiye alanını gezdi. Osmangazi Meydanı’nın Bursa için çok önemli bir proje olduğunu belirten Gülener, “Buranın panoramik fotoğrafını gazetede görünce çok duygulandım. Hemen Mustafa Dündar başkanımızı aradım, Allah yardımcınız olsun dedim. Başkanımızın davetiyle inşaat çalışmalarını yerinde gördüm. Şantiye alanındaki hafriyat çalışmaları müthiş bir iş. Fakat, asıl önemli olan bundan sonrası. Şehrimizin güney ve kuzeyi arasındaki kopukluklar kalkacak, yer altı tünelleri ve geçişlerle bir akım olacak. İmar varsa insanlara hizmet vardır. Burada müthiş hareket var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DÜNDAR: “PANDEMİYE RAĞMEN HIZ KESMİYORUZ”
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da pandemi sürecine rağmen Osmangazi Meydan’ındaki inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Şantiyemizde şehrimizin dinamiklerini ağırlamaya, projemizi tanıtmaya devam ediyoruz. Değerli büyüğümüz, önceki dönem milletvekilimiz ve ülkemizin önemli sanayicilerinden Sayın Fahrettin Gülener’i ağırladık. Kendisinin düşüncesi, bakış açısı ve bize göstereceği yol bizim için çok önemli. Onlar Bursa’nın adını dünyaya taşıyorlar. Biz de onların desteğiyle Bursa’ya fayda sağlayacak yatırımları kazandırmayı sürdüreceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…