Home GÜNCEL Asparagasçı Türkoğlu..!

Asparagasçı Türkoğlu..!

- Guncellenme Tarihi: 24 Aralık 2020 13:08
6 min read
Asparagasçı Türkoğlu..! için yorumlar kapalı
0

“AKTAŞ’TAN ESGİN’E OTOPARK KIYAĞI!..”

BURSA BÖYLE TALAN EDİLMİŞ!

BU KENT SAHİPSİZ DEĞİL!

Bu ana ve ara başlıklarla İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun attığı iftira ve karalamaların “çamur siyaseti literatürü”ne nasıl girdiğini göreceğiz.

Sosyal medya hesabından yaptığı ve basına servis ettiği açıklamada konu edilen otoparkla ilgili Türkoğlu şöyle diyor: Sayıştay’ın raporunda, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin AKP Milletvekili Mustafa Esgin’e de bila bedel otopark tahsis ettiği ortaya çıktı. Sayıştay raporunda, Dikkaldırım Mahallesi, 6. Park Sokak’taki otoparkın, bir özel hastanenin kullanımına bedelsiz olarak verildiğini yazıyor. Söz konusu sokaktaki otoparkı, AKP Milletvekili Mustafa Esgin’e ait olan Özel Doruk Hastanesi kullanıyor ve bu olay tam bir skandaldır”

Hemen ardından da Mustafa Esgin’in duruma açıklık getiren açıklaması da şu cümlelerle oldu: “Doğrusu; hasta ve yakınlarına ücretsiz olarak hizmet vermesi için Belediyeden resmi olarak kiralanan, düzenli olarak kiraları ödenen, faturalandırılan park alanı üzerinden şahsımı hedef alarak yapmaya çalıştığınız yalan ve iftira üzerine kurulu algı çalışması, hem sizin hem de Bursa siyaseti adına çok talihsiz bir çabadır. Attığınız çamurun izi sizin ellerinize yapışmıştır. Hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla çamur siyasetinize karşılık bulamayacaksınız.”

Esgin’e konuyu sorduğumda, yerin Osmangazi Belediyesinden kiralandığını, sözleşme olduğunu, aylık ödemelere dair elinde dekontların mevcut olduğunu söyledi. Ve otoparkın tamamen hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz hizmet vermesi için kullanıldığını da ekledi. Ben şahsen özel – tüzel fark etmez hastaneye aracımla gittiğimde bir de otopark ücreti ödemekten hoşlanan biri değilim, hangimiz öyleyizdir ki…

Sayıştay raporuna göre bahse konu otoparkı işletmesi gereken kurum Büyükşehir olabilir, Osmangazi belediyesi de buraları yetki almadan kiralamış olabilir. Bunlar usulde yapılmış hatalar olabilir. Doğrusu bu ise, otopark Burbak’a geçer, olur biter. Halk da hastaneye gelince otopark parası ödemek zorunda kalır, tabii halkın ödeme yapması Türkoğlu’nun umurunda mıdır?

Şimdi Sayın Türkoğlu’na soralım:

Bilabedel bir tahsis var mı, YOK..!

Sayıştay raporunda “Bedelsiz” olarak verildiği yazıyor mu? YAZMIYOR..!

Sayıştay raporundaki bir tespiti; Büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş’la uzaktan yakından ilgisi yokken “AKTAŞ’TAN ESGİN’E OTOPARK KIYAĞI!..”, Osmangazi Belediyesi otopark kirasını çatır çatır alırken “BURSA BÖYLE TALAN EDİLMİŞ!” yaklaşımı sahtedir, asparagastır, iftiradır, yalandır.. !

Velhasıl messengerdan bana yazdığınız gibi durum “ortada iftira yok, yalan yok, çıksın o da Sayıştay’ın hatası desin” minvalinde değildir, böyle üstünüzden atabileceğiniz bir konu da değildir..!

Mustafa Esgin konuyu açıklayıp Ak Partililer de yoğun tepki gösterince yine Türkoğlu “Sayın Mustafa Esgin, Muaviye’nin dişi deveyi erker deve şahitlik isteği, şahitlerin çokluğu sebebiyle deveyi erkek yapmaz” paylaşımı yapınca merak ettim bu hikâye nedir. Google amcaya “MUAVİYE DİŞİ DEVE” yazdım, ilk çıkan bilgi 2013’te Nazlı Ilıcak’ın Sabah gazetesinde çıkan “Muaviye, Ali ve deve hikayesi” başlıklı yazısı… Merak edenler okusun, ben adı FETÖ olaylarına adı karışmış, bu sebeple cezaevinde kalmış birini okumam da onun yazdığından faydalanmam da…

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…