Home GÜNCEL Seks rantı için siyaset yapanlar..!

Seks rantı için siyaset yapanlar..!

- Guncellenme Tarihi: 18 Aralık 2020 18:10
9 min read
Seks rantı için siyaset yapanlar..! için yorumlar kapalı
0

Ayıp ayıp..! Siyasete her türlü rant için girenleri, sistem böyle diyerek anlamaya çalışıyorum da seks rantı için siyaset yapanları anlamıyorum..! Anlamayacağım da..!

Bu nedir kardeşim? Sana abi diyen küçücük bir kız çocuğunu nasıl taciz edersin sen?

İddialar çok ama çok vahim… Ötesi neredeyse pedofilsel yaklaşım…!

Benim için, o yaş grubu kızacak belki ama 17 yaş çocuktur, hatta benim için 25 yaşına gelmemiş, beyin gelişimini tam olarak tamamlamamış herkes çocuktur. Hele ki sen yaşını başını almış koskoca adam ne işin olur o küçücük evlatla..!

Kim kimin karısıyla, bacısıyla, kocasıyla umrum olmaz, bana ne der geçerim. Bu çok özel ilişkilere dair birçok kanaldan birçok bilgi ve belge gelse de görmezden gelmeyi tercih ederim. Zira adı üstünde, özel..! Ve fakat sen oturduğun koltuğun gerçek manada hakkını vermeyip adın hep cinsellik kokan konularla anılıyorsa burada artık dur demek farz olur…

Sabah gazetesinde yayınlanan habere göre CHP Osmangazi İlçe Başkanı M.A. 17 yaşındaki bir kız çocuğunu whatsapp kanalı ile taciz ediyor.

İddia o ki; kıza “BANA ABİ DEME” diyor. Ne desin paşam sana? Babası yaşındasın, ne desin? Yemin ediyorum midem kasılıyor, bir kız evlat annesi olarak tahammül sınırım zorlanıyor..!

Ne yazık, ne acı Atatürk’ün, Bayar’ın, İnönü’nün, Ecevit’in emek verdiği bu parti artık yoğunlukla cinsel istismar konularında anılıyor.

Konya İl Başkanı, Muğla İl Delegesi, Maltepe İlçe Yöneticisi… Ve yeni iddia… Osmangazi İlçe Başkanı…!

E yetti artık ama..! CHP’nin adını bu kadar kirletmeyin artık kardeşim…

Cumhuriyet Halk Partisi yıllarca insan hakları konusunda ses yükseltti. Şimdiki erkek (!) yöneticilerin bundan anladığı tüm kadınlar benim hakkım mı acaba merak ediyorum.

Ve son sözüm sana İsmet Karaca..!

Arkasında, yanında durduğun kişilere artık dikkat et…! Siyasi kaygın, insani kaygının önüne geçmesin..!

AK PARTİ’NİN İL BAŞKANI KİM OLUR?

Geçen hafta Perşembe günü Ali Yılmaz, Mustafa Yavuz, Gökay Bilir, Davut Gürkan, Nazım Maral ve Hasan Çepni Cumhurbaşkanı ile il başkanlığı için görüşecek isimler olarak İstanbul’a çağrıldı. Fakat Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in covit temaslısı olması sebebiyle görüşmelerin 5 gün ertelendiği öğrenilmişti.

Anlaşılamayan konulardan bir tanesi neden İl Başkanlığı için 6 ismin çağrıldığı… Önceleri Cumhurbaşkanı veya Genel Başkan ile görüşecek isim sayısı üçü pek geçmezdi.

Aslında bu kişi sayısının 6 olması bile Ak Parti Bursa’da bölünme sayısını gösteriyor. Çok yazılmasa da herkes kimler kimlerin adamı biliyor. Bu isimlerden sadece bir tanesinin hiç kimseyle özel bir yakınlığı yok, ama geçmişe dayalı sebeplerden onu da istemeyen bir güruh var Ak Parti camiası içinde…

Yazık ki bu isimlerden hiçbiri “herkes kabul eder, kucaklar” standardına tam olarak uymuyor, Yani hangisi atanırsa atansın, karşısında iç muhalif bir kitle ile karşı karşıya kalacak.

Bu isimlerden Nazım Maral’ın sosyal medyasında paylaştığı Ayhan Salman’ın yok edilmiş olduğu fotoşoplu fotoğrafın tespit edilmesi de Cumhurbaşkanını irite etmiştir, eminim.

Rivayet odur ki, Genel Merkezin il başkanlığına dair görüş alışverişi için gönderdiği ekipten sonra bir ekip de Cumhurbaşkanı tarafından gönderiliyor Bursa’ya… O ekip bahse konu altı il başkan namzedinin derin araştırmasını yapıyor. Parti içinde altı isim dışında bir sürpriz ismin il başkanlığı koltuğuna oturacağına dair söylentiler kol geziyor. Çağrılan bu kişilere ayıp olmaz mı sorumuzu ise Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlarını koltuğundan indirmiş adam, doğru neyse onu yapar diyorlar.

Ak Partinin “Bursa’nın ağabeyi” kavramını yıkmadıkça bu ayrışmanın önüne geçmesi imkansız… Zira herkes abiliğe oynuyor.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın daha rahat hizmet edebilmesi, muhalif kanatla uğraşma vaktini hizmete yönlendirmesi açısından, artık muhalefetle muhatap olacak bir il başkanı ihtiyacı had safhaya ulaşmış durumda. İldeki boşluk, ilçe başkanlarının da başını kuma gömmeleri yüzünden Ak Parti Bursa’da zarar görmeye devam ediyor.

Bizden söylemesi…

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çekirge Devlet Hastanesi ve Kök Hücre Meselesi…

Çekirge Devlet Hastanesinde kök hücre tedavisi yapıldığını biliyor muydunuz? Bilen biliyor…