Home GÜNCEL Beton Yol Çalışmaları Cumhuriyet Mahallesinde Devam Ediyor

Beton Yol Çalışmaları Cumhuriyet Mahallesinde Devam Ediyor

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2020 16:08
2 min read
Beton Yol Çalışmaları Cumhuriyet Mahallesinde Devam Ediyor için yorumlar kapalı
0

Şehri geleceğe taşıyan çalışmaları ile vatandaşların ihtiyacını gideren İnegöl Belediyesi, Bursa’da ilk olarak uygulanan ve kullanım ömrü asfalt yollara göre 2-3 kat daha fazla olan beton yol çalışmasını Cumhuriyet Mahallesi Tekstil Sokak’ta bulunan 450 metre uzunluğundaki yolda uyguluyor. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ve beraberindeki heyet, fabrikaların bulunduğu bölgede sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Şehrin dört bir köşesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiren İnegöl Belediyesi, tamamen yerli ve milli malzemelerle üretilen, aynı zamanda asfalta karşı yüzde 50 tasarruflu olan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yolu Cumhuriyet Mahallesi Tekstil Sokak’ta uyguluyor.

İnceleme esnasında beton yol çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger; “İnegöl Belediyesi olarak ilk beton yol uygulamamızı geçtiğimiz yıl 3 km’lik bir alanda gerçekleştirdik. Bu yılki hedefimiz ise 7 kilometreyi tamamlamak. Çalışmalarımızı tamamladığımızda ise toplamda 10 km’lik silindirle sıkıştırılmış beton yolu İnegöl’ümüze kazandırmış olacağız. Bugün Cumhuriyet Mahallesi Tekstil Sokak’ta yapmış olduğumuz çalışma yaklaşık 450 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde. Çalışmanın maliyeti yaklaşık 150 bin TL. Yapılan bu çalışmanın buradaki sanayici esnafımıza, mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …