Home GÜNCEL Nilüfer’den 3-0’lık galibiyet

Nilüfer’den 3-0’lık galibiyet

- Guncellenme Tarihi: 19 Kasım 2020 11:27
2 min read
Nilüfer’den 3-0’lık galibiyet için yorumlar kapalı
0

misli.com Sultanlar Ligi’nde sahasında Sistem9 Yeşilyurt ile karşılaşan Nilüfer Belediyespor, rakibini rahat bir oyunun ardından 3-0 yendi. Nilüfer’in sultanları 15. maçında 10. galibiyetini elde etti.

15. ve 16. hafta maçları rakiplerinin karantinada olması sebebiyle ertelenen Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2 hafta aranın ardından çıktığı maçta, rakibi Sistem9 Yeşilyurt’u Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırladı. Maça etkili başlayan Nilüferli voleybolcular rakibine oyun kurma şansı tanımayarak, ilk seti 25-14 gibi açık bir farkla kazandı.
İkinci sete de 5-0 önde başlayan Nilüfer Belediyespor teknik molaya 12-6 önde girdi. Molanın ardından Sistem9 Yeşilyurt direnmeye çalışsa da hücumda ağırlığını hissettiren Nilüfer’in sultanları bu seti de 25-20 kazandı. Son sette de oyun ve skor üstünlüğünü elinde bulunduran mavi yeşil beyazlı voleybolcular bu seti de 25-19 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrılarak puanını 30’a yükselttiler.
Yüzde 48 hücum yüzdesiyle oynayan Nilüfer Belediyespor’da Sarah Wilhite ürettiği 22 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Nilüfer Belediyespor 18. hafta karşılaşmasını 21 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile gerçekleştirecek.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …