Home GÜNCEL Suyolu Camii Bahçesi Genişliyor

Suyolu Camii Bahçesi Genişliyor

- Guncellenme Tarihi: 30 Ekim 2020 15:23
3 min read
Suyolu Camii Bahçesi Genişliyor için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, Suyolu Camisinin bahçesinde kalan eski yapının yıkılmasının ardından zemin iyileştirme ve parke taş çalışmalarına başladı. Bölgede 2 çıkmaz sokakta da parke taş kaplama çalışmaları sürüyor.

Hizmet seferberliğini şehrin dört bir yanında sürdüren İnegöl Belediyesi, Hamidiye Mahallesinde 3 ayrı noktada parke taş çalışmaları gerçekleştiriyor. Suyolu caddesi üzerinde bulunan Suyolu Camisinin yanındaki evin yıkılarak bahçeye dahil edilmesi çalışmaları kapsamında zemin iyileştirme yapılıp parke taş kaplanırken, aynı zamanda Fethiye sokakta bulunan 2 çıkmaz sokakta da yapılaşmanın tamamlanmasıyla birlikte parke taş uygulamasına başlandı.

CAMİ BAHÇESİ KISA SÜREDE KULLANIMA HAZIR HALE GELECEK

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, bugün beraberindeki heyetle birlikte Suyolu Camisinin bahçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Dülger, inceleme sırasında bir açıklama da yaparak şöyle konuştu: “Bugün Suyolu Camimizdeyiz. Muhtarımızla, cami dernek yöneticilerimizle, ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve cemaatimizle çalışmaları yerinde inceliyoruz. Parke taş kaplamasıyla ilgili yakın zamanda burada çalışmalarımıza başladık. Bulunduğumuz alanda yaptığımız işin içerisinde eski yapıların yıkılmasıyla birlikte malzeme serimi, zemin değişimi ve parke taş uygulaması yapılıyor. İnşallah yakın zamanda mahalle halkımızın kullanımına sunmuş olacağız. Yine Fethiye Sokak 1. Ve 2. Çıkmaz sokaklarda da parke taş uygulamalarımız sürüyor bu bölgede. Yapılan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…