Home GÜNCEL Nilüfer’de Cumhuriyet Bayramı heyecanı başladı

Nilüfer’de Cumhuriyet Bayramı heyecanı başladı

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2020 14:58
2 min read
Nilüfer’de Cumhuriyet Bayramı heyecanı başladı için yorumlar kapalı
0

Bursa’da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının adresi olan Nilüfer’de, bayram heyecanı başladı. “Cumhuriyet Unutulmaz” sloganıyla etkinlikler organize eden Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda, kurtuluş mücadelesinin dönüm noktalarını anlatan açık hava sergisini izlenime açtı.

Cumhuriyet kutlamalarını, on binleri buluşturan muhteşem bir gelenek haline getiren Nilüfer Belediyesi, pandemi sürecinde toplu etkinliklerin yasaklanması üzerine “Cumhuriyet Unutulmaz” sloganıyla, pandemi koşullarına uygun etkinlikler organize etti. Etkinlikler, Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Nilüfer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk olarak, açık hava sergisini vatandaşlarla buluşturdu. Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda açılan “Kurtuluştan, Cumhuriyete” açık hava sergisinde, kurtuluş mücadelesinin Bursa’da ve tüm yurttaki dönüm noktalarını anlatan metin ve görseller yer alıyor. Nilüferliler’in ilgiyle izlediği sergi, bir ay boyunca izlenime açık kalacak.
Açık hava sergisinin yanı sıra etkinlikler kapsamında, Nilüfer’in sokakları marşlarla yankılanıyor. Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan araçlar, kırsal mahalleleri sokak sokak gezerek, coşkuyu artırıyor.
Nilüfer Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı ve sosyal medyada gösterime sunulan film de, on binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüfer Belediyesi ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ne Ev Sahipliği Yapıyor

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı iki gün sürecek olan ‘Bele…