Home GÜNCEL Kızılay Bağışçılarından Eğitime Destek

Kızılay Bağışçılarından Eğitime Destek

- Guncellenme Tarihi: 21 Ekim 2020 14:53
3 min read
Kızılay Bağışçılarından Eğitime Destek için yorumlar kapalı
0

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, ihtiyaç sahibi öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde derslerinde aksaklık yaşamamaları için başlatılan “Her Ev Bir Okuldur Eğitime Destek Kampanyası”na büyük destek veren Yapıloji Isıtma Sistemleri Firması Yetkililerini ağırlayarak, teşekkür belgelerini takdim etti.
Yapıloji Isıtma Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler’e vekaleten Ersin Kantar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fethi Resuloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Çakır’ın katılımları ile gerçekleşen ziyarette konuşan Ersin Kantar, yardım çalışmalarına destek veren farklı illerden firma temsilcileri ve işbirliği içinde bulundukları firma ve kurumlara teşekkür etti. Kuruluşundan bu yana yardım çalışmaları ile dünyaya örnek bir kurum olan Türk Kızılay’ın çalışmalarına her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirten Ersin Kantar, iyiliğin gücünü yaşatmak adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ise 152 yıllık geçmişi ve dünyanın birçok bölgesine ulaşan merhamet eli ile Türk Kızılay’ın dünyanın iyilik elçisi konumunda olduğunu söyledi. Türk Kızılay’ın iyilik hareketine destek veren herkese teşekkür eden Davut Gürkan, “Bağışçılarımız ile ihtiyaç sahipleri arasındaki köprüyü en doğru şekilde kurarak yüzleri güldürmeye çalışıyoruz. Bu yolda bizlere destek veren çok sayıda bağışçı ve gönüllümüz var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türk Kızılay bu iyilik sayesinde yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada umut olmaya devam ediyor” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …