Home GÜNCEL Kültür Akademisi yeni döneme hazır

Kültür Akademisi yeni döneme hazır

- Guncellenme Tarihi: 20 Ekim 2020 13:57
2 min read
Kültür Akademisi yeni döneme hazır için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve Bursalı sanatseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Kültür Akademisi Sanat Seminerlerinde yeni dönem başlıyor.

Bursa’da kültür ve sanatın sivil akademisi haline gelen Kültür Akademisi/Şehir Mektebi ve Sanat Seminerlerinde birinci sınıfı tamamlayıp, ikinci sınıfa geçen katılımcılara katılım belgeleri, pandemi süreci nedeniyle yeni dönemin başında verildi. Sanat severlerin yoğun ilgi gösterdiği sertifika töreni ile 15 Kasım’da başlayacak yeni dönemin de startı verilirken, törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan, Kültür Şube Müdürü Yusuf Sevinç, DağDer Genel Başkanı Yaşar Türk, Kültür Bakanlığı Sanatçısı Ahmet Turunç, Yazı Sanatı Uzmanı Hayri Tekgöz ve akademi öğrencileri katıldı.

Yeni döneme maske, mesafe, temizlik tedbirlerini ön planda tutarak başlayacak olan akademide, müzik, şehir kültürü ve mimari, görsel sanatlar, Türk halk kültürü ve halkbilimi, arkeoloji ve sinema olmak üzere altı farklı sanat dalında seminer ve eğitimler düzenlenecek. Eğitimler konusunda uzman akademisyenler, sanat uzmanları, kültür bakanlığı sanatçıları, yazarlar ile ulusal ve uluslararası kariyere sahip isimler tarafından verilecek.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…