Home GÜNCEL Başkan Dündar Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Başkan Dündar Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

- Guncellenme Tarihi: 19 Ekim 2020 16:27
5 min read
Başkan Dündar Muhtarlar İle Bir Araya Geldi için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda ilçede görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemeğe Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Marmara Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Ferruh Sevimgil, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın ile birlikte görev yapan 136 mahallenin muhtarları katıldı. Tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Dündar, yerelde halkın temsilcileri olan muhtarların, demokrasinin temel taşı olduğunu söyledi.

DÜNDAR: “MUHTARLAR BİZİM MAHALLELERDEKİ ELİMİZ AYAĞIMIZ”

Vatandaşa ulaşmada en etkin kurumlardan birinin muhtarlık olduğuna vurgu yapan Başkan, “Muhtarlar bizim mahallelerdeki elimiz, ayağımız. Muhtarlarımız mahallelerdeki sıkıntıları anında bize iletiyorlar. Bizler de talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda mahallelerimizin sıkıntılarını gideriyoruz. Bizim kapılarımız vatandaşımıza ve muhtarlarımıza her zaman açık. Maalesef dünya korona virüs nedeniyle kötü bir süreçten geçiyor. Pandemi tüm dünyayı esir aldı. Türkiye’de de vaka sayılarında son dönemde bir artış var. Virüsten korunmak için maske, mesafe ve temizlik konularında çok dikkatli olmalıyız. Bu konuda muhtarlarımıza da büyük sorumluluk ve görev düşüyor. Bu konuda mahallemizdeki vatandaşlarımızı uyarmamız gerekiyor. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, işlerinde kolaylıklar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Muhtarlarımız demokrasinin temel taşı. Pandemi sürecinde muhtarlarımız vatandaşlarımız için çok önemli hizmetlerde bulundular. Özellikle sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı dönemde, 65 yaş üstü yaşlılarımıza ve diğer ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletimizin yardımlarını ulaştırdınız. Ben her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler mahalledeki sorunları ve talepleri en iyi bilen kişilersiniz. Sizlerin bu talep ve sorunları bizlere iletmeniz sayesinde bizler hem yerel yönetim bazında hem de milletvekilleri olarak mecliste bu sorunlara çözümler üretmek adına çalışıyoruz. Bu önemli görevi üstlendiğiniz için her bir muhtarımızı tebrik ediyorum”

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın da, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın her zaman muhtarların yanında olduğuna vurgu yaparak, desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …