Home GÜNCEL Kızılay Osmangazi Şubesi Dağakça ilkokulunu eğitime hazırladı

Kızılay Osmangazi Şubesi Dağakça ilkokulunu eğitime hazırladı

- Guncellenme Tarihi: 29 Eylül 2020 12:48
5 min read
Kızılay Osmangazi Şubesi Dağakça ilkokulunu eğitime hazırladı için yorumlar kapalı
0

Kızılay Osmangazi Şubesi gönüllüleri Osmangazi’ye bağlı Dağakça Köyü ilkokulu için seferber oldu ve Dağakça köyü ilkokulunu boyayıp, temizledi, duvarlara resimler yaparak süsledi, çocuklar için eğitime hazır hale getirdi.

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talebi üzerine harekete geçen Kızılay Osmangazi Şubesi bağışçılarla birlikte, 40 öğrencinin eğitim gördüğü Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Dağakça köy ilkokulunu eğitime hazır hale getirmek için organizasyon gerçekleştirdi.

Kızılay Osmangazi şubesi genç gönüllüleri okulu temizleyerek daha güzel görünüme kavuşturduktan sonra, Büyüdüm Çocuk Oldum Derneği gönüllüleri de duvarları çeşitli resimlerle süsledi. Kızılay Osmangazi şubesi gösterdiği duyarlılıkla mahalle sakinlerinin takdirini kazandı.

Kızılay Osmangazi şubesi tarafından ilkokulda ve anasınıfında okuyan miniklere; kırtasiye yardımı, oyun hamurları ve oyuncak hediye edildi.

Çocukların geleceğin teminatı olduğunun altını çizen Kızılay Osmangazi Şubesi Halil Atalay, çocukların daha temiz bir okulda okuması için harekete geçtiklerini söyledi. Çocukların her şeyden daha değerli olduğunu vurgulayan Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay sözlerini şöyle sürdürdü, “Yaklaşık bir ay önce ilçe milli eğitim müdürümüz okulun boyanması gerektiğini bizimle paylaştı. Biz de buna kayıtsız kalamadık. Şimdi burada bulunmaktan duyduğum mutluluk ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bu güzel çalışmalara hayırseverlerimizin desteğiyle imza atıyoruz. Birkaç gündür okulu boyadık, çok keyif aldık, ekip olarak güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Gençlik kollarımızın gönüllü gençlerini ve bağışçılarımızı bu güzel çalışmaların içine katmaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın daha güzel daha temiz bir ortamda okumasıdır.”

Osmangazi Kızılay’a teşekkür eden Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer de, daha önce beraber birçok projeye imza attıklarını belirterek, Kızılay Osmangazi Şubesinin kendilerine her konuda destek vermekten kaçınmadıklarını söyledi.

Organize edilen okul boyama etkinliğine 20 Kızılay gönüllüsü katılırken, Büyüdüm Çocuk Oldum Platformu ise 4 kişilik ekibiyle Kızılay’a grafiti desteğinde bulundu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…