Home GÜNCEL İznik’te uzaktan eğitime taplet desteği kararı çıktı

İznik’te uzaktan eğitime taplet desteği kararı çıktı

- Guncellenme Tarihi: 29 Eylül 2020 14:06
3 min read
İznik’te uzaktan eğitime taplet desteği kararı çıktı için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi Uzaktan Eğitime Destek amaçlı tablet desteği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta Uzaktan Eğitime Tablet Desteği için 100 adet destekte bulunacaklarını belirtti.
İznik Kaymakamı Recai Karal, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Kaymakam Adayı (Refiki) Muttalip Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri ve Hemşeri Dernek Başkanları ile birlikte İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde bir araya geldi. Uzaktan Eğitim konusunda ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği hususunda destek kararı alındı.
İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yaptığı açıklama da “Yerel anlamda oda başkanları, sivil toplum örgütleri, Hemşeri dernekleri ile birlikte Uzaktan Eğitime Tablet Desteği hususunda karar aldık. İlçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bu hususta desteklerini esirgemeyen tüm Kurum ve Kuruluşlara, Odalara, Sivil Toplum Örgütlerine ve Hemşehri derneklerimize teşekkür ederim” dedi.
İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezindeki toplantıya İznik Kaymakamı Recai Karal, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Kaymakam Adayı (Refiki) Muttalip Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil, İTSO Başkanı Mahmut Dede, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Akçaalan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu, Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu, Karadenizliler Derneği Başkanı Özcan Birinci, Batum Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Uslu, Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Akyüz, Serhat İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fazıl Olgun ve İKEA Dernek Başkanı Serhat Aydın katıldı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…