Home GÜNCEL MÜSİAD Bursa Başkanı Alpay: “Ekonomimize olan güven artıyor”

MÜSİAD Bursa Başkanı Alpay: “Ekonomimize olan güven artıyor”

- Guncellenme Tarihi: 25 Eylül 2020 10:54
2 min read
MÜSİAD Bursa Başkanı Alpay: “Ekonomimize olan güven artıyor” için yorumlar kapalı
0

Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi ile Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar, MÜSİAD Bursa Şubesi yönetimini ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde Bursa’da görevlerine başlayan Şanverdi ve Aslanlar’ın iade-i ziyaretlerinde kurumlar arası işbirliği ve ortak çalışma imkânları değerlendirildi.
Ziyarette konuşan ve Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi ile Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “Bu dönemde üye ziyaretleri yaparak ve kamu kurumlarımızın değerli yöneticileriyle sık sık görüşerek ilişkilerimizi daha da kuvvetlendiriyoruz” dedi.
Üyelerinden aldıkları bilgiler doğrultusunda ekonomide önemli iyileşmeler tespit ettiklerini söyleyen MÜSİAD Başkanı Alpay, “Pek çok ülkenin ekonomilerinin ciddi ölçüde etkilendiği böyle bir dönemde ülkemizdeki sanayi üretiminin artışından imalat sanayiindeki kapasite kullanımının yükselmesine kadar değişik gelişmeler ekonomimize olan güvenin önemli bir göstergesidir” şeklinde konuştu.
MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulundukları görüşmede, Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi ile Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar da görev alanlarına giren konularda bilgiler verirken, ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile tamamlandı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…