Home GÜNCEL Uludağ Yolu’nda Kaçak Kafeterya Yıkıldı

Uludağ Yolu’nda Kaçak Kafeterya Yıkıldı

- Guncellenme Tarihi: 23 Eylül 2020 14:58
2 min read
Uludağ Yolu’nda Kaçak Kafeterya Yıkıldı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerinde kafe olarak faaliyet gösteren kaçak prefabrik yapıyı kaldırdı. Kaçak yapının çevresine örülen duvarlar ise iş makinesi ile yıkıldı.

İlçenin dört bir yanındaki kaçak yapıları tespit ederek yıkan Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden olan Uludağ’ı kaçak yapılardan temizlemek adına hummalı bir çalışma yürütüyor. Uludağ yolu üzerinde Milli Emlak’a ait arazi üzerinde yer alan prefabrik yapının kafe olarak faaliyet gösterdiğini tespit eden Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, kaçak işletmenin yıkılması için çalışma başlattı. Sabah erken saatlerde bölgeye giden belediye ekipleri, ilk olarak ruhsatsız kafe içerisindeki eşyaları boşalttı. Belediye ekiplerinin, eşyaları dışarı çıkartmasının ardından prefabrik yapı iş makinesi ile yerinden sökülerek taşıma aracına yüklendi. Kaçak kafenin etrafına örülen duvarlar ise iş makinesi ile yıkıldı.

Yıkımların devam edeceğini ve kaçağa taviz verilmeyeceğini belirten belediye yetkilileri, vatandaşlardan ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyardı. Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya kesinlikle tolerans gösterilmeyeceğini vurgulayan yetkililer, ayrım gözetmeksizin kanunların uygulanacağını söyledi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …