Home GÜNCEL BURSED Yönetimi Bursa’ya Katkı Koymak İçin Fikir Alışverişlerini Sürdürüyor

BURSED Yönetimi Bursa’ya Katkı Koymak İçin Fikir Alışverişlerini Sürdürüyor

- Guncellenme Tarihi: 22 Eylül 2020 12:23
3 min read
BURSED Yönetimi Bursa’ya Katkı Koymak İçin Fikir Alışverişlerini Sürdürüyor için yorumlar kapalı
0

Bursa Sorumlu Emlak Danışmanları Derneği (BURSED) Başkanı Rıdvan Hasırcı beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Başar Bulut’u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
BURSED Başkanı Rıdvan Hasırcı’nın yanı sıra BURSED Kurucu Üyesi Berkun Çiftliklioğlu ve Dernek Saymanı Serkan Gök’ün de katılımları ile sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Rıdvan Hasırcı, sektörlerine standart kazandırmak amacıyla alanlarında isim yapmış üyelerinin katılımları ile kurdukları BURSED’in çalışmalarını anlattı. Rıdvan Hasırcı, bir yandan üyeleri ve sektörlerinin gelişimi açısından çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da Bursa’nın geleceğine katkı koymak adına şehrin yöneticileri ve dinamikleri ile biraraya gelerek fikir alışverişlerinde bulunduklarını söyledi. Rıdvan Hasırcı BURSED yönetimi olarak Bursa’ya değer katacak her türlü işbirliğinin içinde olacaklarını belirterek Başar Bulut’a teşekkür etti.
TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Başar Bulut ise sürekli gelişip, büyüyen Bursa’nın geleceğinin doğru planlanması adına çalışmalarını yürüttüklerini belirtti. Oda Yönetimi olarak BURSED’le birlikte yürütülebilecek ortak proje ve çalışmalara açık olduklarını söyleyen Başar Bulut, “Bursamıza değer katacak her çalışmaya destek vermeye hazırız” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…