Home GÜNCEL Başkan Taban Belediyeye Yürüyerek Geldi

Başkan Taban Belediyeye Yürüyerek Geldi

- Guncellenme Tarihi: 18 Eylül 2020 14:14
2 min read
Başkan Taban Belediyeye Yürüyerek Geldi için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında “İşine Hareket Kat” sloganıyla düzenlenen evden işe yaya olarak gitme etkinliğine dahil oldu. Taban, sabah evden belediye binasına yürüyerek geldi.

İnegöl Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerine devam ediyor. Her gün farklı bir etkinliğin yer aldığı hafta kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban “İşine Hareket Kat” sloganıyla ilçe halkına evlerinden işe yaya olarak gitmeleri çağrısında bulunmuştu. Taban, bu etkinliğe kendisi de dahil oldu.

Bu sabah evinden yaya olarak çıkan Başkan Taban, yürüyerek belediye binasına geldi. yolda esnaflar ve vatandaşlarla da sohbet edip hayırlı işler dileklerini iletme fırsatı bulan Başkan Taban, hareket etmenin ve yürümenin faydalarını hatırlatarak bu etkinliği alışkanlık haline getirmenin önemini ifade etti. Taban, ilçe halkına da zorunlu olmadıkça kısa mesafelerde araç kullanmamaları çağrısında bulundu.

Öte yandan, pek çok vatandaş “İşine Hareket Kat” etkinliğine katılarak evlerinden işlerine yürüyerek gittiklerini fotoğraf ve videolarla İnegöl Belediyesi ile paylaştı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…