Home GÜNCEL Başkan Taban’dan Parkenin Prenslerine Moral Ziyareti

Başkan Taban’dan Parkenin Prenslerine Moral Ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 12 Eylül 2020 12:48
2 min read
Başkan Taban’dan Parkenin Prenslerine Moral Ziyareti için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban, Pazar günü Ziraat Bankkart takımını ağırlayacak olan Belediyespor erkek voleybol takımını antrenmanda ziyaret ederek başarılar diledi.

Axa Sigorta Efeler Liginde yeni sezon başlıyor. Temsilcimiz İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımı, sezonun ilk mücadelesinde Pazar günü Ziraat Bankkart takımını ağırlayacak. Zorlu karşılaşma öncesi İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban voleybol takımını antrenmanda ziyaret ederek başarılar diledi.

İnegöl Spor Salonu’nda hazırlıklarını sürdüren turuncu lacivertli takımı ziyaret eden Başkan Taban, şunları söyledi: “Ekibime güveniyorum. Arka planda da mutfakta da çok güzel bir ekip var çok güzel bir kadro var. Sizlerden tüm müsabakalarda o mücadele ruhunu görmek istiyorum arkadaşlar. Ben başarılı olacağımıza cani gönülden inanıyorum. Yönetimiyle, teknik kadrosuyla, oyuncusuyla, tribünleriyle inşallah güzel bir ekip olacağız. Ben hepinize başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Hepinizin yanınızdayız. Bunu unutmayın lütfen. Azmederek inşallah ne kadar neyi başardığımızı hep birlikte görmüş olacağız. Sizlere güvendiğimi bir kere daha ifade ediyorum. Yeni sezonumuz hayırlı olsun.”

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…