Home GÜNCEL Arif Alemdar Hürspor’da

Arif Alemdar Hürspor’da

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2020 11:49
2 min read
Arif Alemdar Hürspor’da için yorumlar kapalı
0

Orta saha ve ön liberonun yıldız ismi Arif Alemdar Hürspor’da. Orhangazi futbolunun yetiştirdiği önemli ve tecrübeli yeteneklerinden olan Arif Alemdar Yeşil-Sarı renkler için atılan imza sonrası antremanlara çıkmaya başladı.
Hürspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hürspor Başkanı İlhami Akdağ, oynadığı her takımda gösterdiği performans ile takımda fark yaratan isimlerden olan, orta alanın bel kemiği Arif Alemdar ile anlaşıldığını belirtti. Lider karakterinin yanında örnek kişiliği ile tanınan Arif’in tecrübeleri ile sahada çok şey katacağına inandıklarını da belirten Akdağ, yeni sezonda başarılar dilendi.
Arif ALEMDAR Kimdir?
Mevki; Orta Saha – Ön libero
Doğum Yılı: 1984
Kariyerine 1999 yılında Orhangazi Belediyespor’da başlamıştır. 3 sezon bu kulüpte amatör olarak oynadıktan sonra 2003 yılında profesyonel sözleşmeye imza atmıştır. Profesyonel geçmişinde 2 sezon Orhangazi Belediyespor, 1 sezon Yalova Spor, 4 sezon Bozüyükspor ve 1 sezon Isparta Emrespor A.Ş. da görev alan Alemdar, 2014 yılında Kozan Belediyespor ile amatöre dönüş yapmıştır. Sonrasında ilimizin değerli kulüplerinden olan MUDANYASPOR, ELMASBAHÇELER, Orhangazi YENİKÖY, Orhangazi GENÇLERBİRLİĞİ ve Gemlik Vefaspor formalarını giymiştir.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…