Home GÜNCEL Kupa Voley’de Program Belli Oldu

Kupa Voley’de Program Belli Oldu

- Guncellenme Tarihi: 7 Ağustos 2020 09:53
2 min read
Kupa Voley’de Program Belli Oldu için yorumlar kapalı
0

Voleybolda 2020-21 sezonu AXA Sigorta Kupa Voley grup maçlarının tarihleri ve yerleri belli oldu. A grubunda yer alan temsilcimiz İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımı, grup müsabakalarında 2 galibiyet alarak Şubat ayındaki yarı finallere kalmak için mücadele edecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu, AXA Sigorta Kupa Voley erkekler grup maçları takvimini açıkladı. Yapılan duyuruda Kupa Voley müsabakalarının 31 Ağustos-01-02 Eylül tarihlerinde; İstanbul Burhan Felek, Bursa Cengiz Göllü ve Ankara Başkent Spor Salonunda oynanacağı açıklandı.

3 ZORLU RAKİP
Temsilcimiz İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımının da A grubunda yer aldığı Kupa Voley karşılaşmalarında; 2019-2020 sezonu 1. Etap sıralaması ve 1.Lig Yarı Final grupları 1 ve 2.’leri; serpantin usulüne göre 4’erli 4 gruba ayrılıyor. Takımlar belirlenen illerde tek devreli lig usulü turnuva maçları oynuyor. İnegöl Belediyespor da A grubunda Fenerbahçe, İstanbul BBSK ve Altekma takımlarıyla mücadele edecek. Temsilcimizin maçları İstanbul Burhan Felek salonunda oynanacak. 3 zorlu karşılaşmada 2 galibiyet alan takım, Şubat ayında oynanacak yarı finallere katılmaya hak kazanacak.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …