Home GÜNCEL CAMEX, ÖNEMLİ PROJELERDE BURSA’YI GURURLANDIRIYOR

CAMEX, ÖNEMLİ PROJELERDE BURSA’YI GURURLANDIRIYOR

- Guncellenme Tarihi: 7 Ağustos 2020 11:03
7 min read
CAMEX, ÖNEMLİ PROJELERDE BURSA’YI GURURLANDIRIYOR için yorumlar kapalı
0

MÜSİAD Bursa Şubesi, üye ziyaretleri kapsamında CAMEX Yönetim Kurulu Başkanı Salih Başnak’ı fabrikasında ziyaret etti.

Yaptıkları ziyaretlerle her daim üyelerinin yanında olan ve kendilerini işyerlerinde bizzat ziyaret ederek istişarelerde bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi, Başkan Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu üyeleri ile son ziyaretini, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’nde cam sektöründe faaliyetlerini sürdüren Camex’e yaptı.

Üye ziyaretlerinin, birlik ve beraberlik ruhuna büyük faydası olduğunu belirten MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “Camex, ülkesi için önemli üretimler gerçekleştiren cam sektöründe marka bir firmamız. Camex, son dönemde İstanbul Havalimanı, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, İstanbul Memorial Bahçelievler Hastanesi, İstanbul Medicana ve İzmir Medicana Hastaneleri gibi çok önemli projelerde yer almış. Hem ülkemiz, hem şehrimiz hem de MÜSİAD adına gurur verici bir durum. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

CAMEX Yönetim Kurulu Başkanı Salih Başnak da ziyaretleri için Başkan Alpay ve yönetimine teşekkür etti. 9 bin metrekare kapalı alanda dışarıya bağlı kalmayan entegre tesisi ile mobilya, inşaat, soğutma sanayi, raf ve depolama sanayinin yanı sıra hotel, hastane, alışveriş merkezi projelerinde mimari camlarla iç ve dış piyasaya hizmet verdiklerini söyleyen Başnak, ülkenin önde gelen büyük projelerinde imzalarının olmasından da gurur duyduklarını belirtti.

Camex her talebe karşılık veriyor

1986 yılında Bursa Kristal Cam olarak hizmete girdiklerini ifade eden Başnak, firmanın gelişim sürecini şöyle özetledi: “Dünyada değişen mobilya ve inşaat sektörünün önemli bir kolu olan camda, ilk yıllarımızda ağırlığımızı hissettirmeye başladık. Cam işleme alanındaki tecrübemiz ve deneyimli ekibimizle, çalışmalarımızı profesyonelce sürdüren şirketimiz, 2001 yılı itibariyle CAMEX markası ile başta Bursa ve çevre illeri olmak üzere, yurt içi ve yurt dışı pazarında geniş ürün altyapımız ve çeşitliliğimizle her türlü talebe karşılık verebilir düzeye geldik.”

Cam deyince akla biz gelmek istiyoruz

Gelecek hedeflerinden de bahseden Başnak, “Birkaç kişiyle başladığımız yolda, bugün yaklaşık 70 kişilik bir çalışma ekibimiz var. Hem şirket içerisinde kullandığımız sürekli yenilenen makine parkuru hem de alanında bilgili ve tecrübe sahibi profesyonel ekibimizi zaman içerisinde daha fazla genişletmek tabi ki en büyük hedef ve hayallerimizden biri. Hem ülkemizde hem de yurt dışında cam denilince veya bu projeyi sorunsuz bir şekilde kim tamamlar sorusunun cevabının Camex olabilmesi en büyük hedefimiz diyebilirim” dedi.

Yatırım maliyet yüksek, kar marjı düşük

Kalitesi ile Avrupa’da birinci, dünyada üçüncü sırada yer alan Şişecam’ın bayisi olmanın ayrıcalık olduğundan bahseden Başnak, yatırım maliyetlerinin çok olması ve kar marjının da rekabet politikasından dolayı düşük tutulması kar yüzdesinin az olmasına sebep olduğunu belirtti. Son dönemde hayatımızın bir parçası haline gelen e ticaret konusunda da atılımlar yaptıklarını ve Camexstore markasını oluşturduklarını ifade eden CAMEX Yönetim Kurulu Başkanı Salih Başnak sözlerini şöyle tamamladı:

“İnternet satışları, müşteriye doğrudan hitap edebildiğimiz ve beklentisini karşıladığımız bir platform bizim için. Bu beklentileri karşılamak adına firmamız olarak ‘Camexstore’ markamızı oluşturarak e-ticaret platformlarında boy göstermeye başladık. Ülkemizde en çok satış yapılan dijital alışveriş platformlarında da bu kapsamda yerimizi aldık. Ürün çeşitliliğimizi sürekli Ar-Ge ve yeni tasarım yaparak geliştirmek, müşterilerimize daha fazla seçenek sunmak hedeflerimizin başını çekiyor.”

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…