Home GÜNCEL Milletvekili Esgin’den Başkan Aktaş’a GADEM teşekkürü

Milletvekili Esgin’den Başkan Aktaş’a GADEM teşekkürü

- Guncellenme Tarihi: 5 Ağustos 2020 11:18
3 min read
Milletvekili Esgin’den Başkan Aktaş’a GADEM teşekkürü için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, bağımlılıkla mücadelede önemli bir merkez olan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yasama faaliyetlerine ara vermesini fırsat bilen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları ile biraraya gelerek beklenti ve taleplerini dinliyor. Merkez Osmangazi ilçesi Kiremitçi Mahallesinde Muhtar Kenan Solak ve mahalle sakinleriyle buluşan Esgin, mahalleyi gezerek vatandaşların beklentilerini yerinde dinledi.

KİREMİTÇİ MAHALLESİ GÜZELLEŞİYOR
Esgin, “Bursa’mızın eski mahallelerinden Kiremitçi Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve mahalle sakinlerimiz eliyle güzelleşti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yakın zamanda ortaya çıkarılacak Millet Bahçesi ile bölgemiz hem daha da güzelleşecek hem de cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

GADEM’E ZİYARET
Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet veren ve bağımlılıkla mücadelede önemli bir referans merkezi olarak kabul edilen Gençlik ve Aile Destek Merkezi GADEM’i ziyaret eden Esgin, burada uzman Psikolog, Sosyolog ve saha çalışanlarından bilgi aldı.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE BÜYÜKŞEHİR YANINIZDA
Uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadele sadece devlet kurumlarımızın değil, aileden başlayarak toplumumuzun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren bir mesele olduğunu ifade eden Esgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı telefonla arayarak, gençleri ve ailelerini bağımlılıkla mücadelede yanlız olmadıklarını gösterdikleri ve Bursa’ya referans bir merkez kazandırdığı için gençler ve aileleri adına teşekkür etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…