Home GÜNCEL Otobüs terminalinde yolculara bayram sürprizi

Otobüs terminalinde yolculara bayram sürprizi

- Guncellenme Tarihi: 30 Temmuz 2020 18:58
4 min read
Otobüs terminalinde yolculara bayram sürprizi için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdür ve İl Jandarma Komutanı ile birlikte şehirlerarası otobüs terminalini ziyaret etti. Otobüste yolculuk edenlerin bayramlarını kutlayan Başkan Alinur Aktaş, sosyal mesafe, maske ve temas kurallarına özen gösterilmesini istedi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat öncülüğünde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kamu kurumlarını ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı. Öncelikle Bursa Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Yakup Canbolat ve Başkan Alinur Aktaş, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile birlikte polis memurlarının bayramlarını tebrik etti. Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı’na geçen Vali Canbolat ve Başkan Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç ile birlikte görevli personelle sohbet ederek Kurban Bayramlarını kutladı.

Ardından Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç otobüs terminalini ziyaret etti. Otobüslerde emniyet birimleri tarafından maske, mesafe, ateş kontrol ve hijyen denetimleri yapıldı. Şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşları otobüslerde ziyaret eden Vali Canbolat ve Başkan Aktaş, bayramlarını tebrik ederken hijyen ve maske kurallarına önemli uyulmasını istedi.

Yeni normal süreçle ilgili terminal çıkışlarında otobüslerdeki vatandaşlarla tek tek bayramlaştıklarını söyleyen Başkan Aktaş, “Şehir dışına çıkan vatandaşlarımıza kural ve kaideleri tekrar hatırlattık. Genel anlamda halkımızın hassasiyetini görmekten son derece mutlu olduk. Hem Bursa’daki tüm hemşerilerimize hem de ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Vali Yakup Canbolat ise, vatandaşlar nezdinde tedbirler konusunda farkındalığın oluştuğunu hatırlattı. Otobüs yolculuğu yapanların tamamında maske olduğunu söyleyen Canbolat, “Bursa olarak Kurban Bayramı ve seyahata ilişkin her türlü tedbir, kurumlarımız tarafından alındı. Bu bayramda da pandeminin devam ettiğini bilerek bizler de dikkatli olmalıyız. Sosyal mesafe, hijyen ve maske şartlarına vatandaşımızın uymasını tavsiye ediyoruz. Kurban keserken ve kurban sonrası ev ziyaretlerimizi olabildiğince sınırlamalıyız. Mümkünse en aza indirgemeliyiz. Kucaklaşmadan öpmekten bayramlaşmalıyız. Yol güvenliğine ilişkin de bütün ekiplerimiz bayram boyunca yollarda olacak. Trafik tedbirlerimizi olağanüstü hale çıkardık. Vatandaşımıza hayırlı huzurlu Kurban Bayramı diliyoruz” diye konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…