Home GÜNCEL BAYRAMDA KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN 223 EKİP GÖREVDE

BAYRAMDA KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN 223 EKİP GÖREVDE

- Guncellenme Tarihi: 28 Temmuz 2020 18:07
2 min read
BAYRAMDA KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN 223 EKİP GÖREVDE için yorumlar kapalı
0

Limak Enerji bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) ekipleri Kurban Bayramı’nda kesintisiz enerji için 7/24 mesaide olacak. Bayram boyunca 223 ekip sahada görev başında olurken, elektrik şebekesinin uzaktan izlemeyi sağlayan SCADA sistemi ile de tüm ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetleri 24 saat kontrol edilebilecek.

Bursa ,Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da yoğun bir nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Kurban Bayramı için mesai hazırlıklarını tamamladı. Bayram boyunca UEDAŞ saha ekipleri hayatı aydınlatmak için özellikle enerji tüketiminin artış göstereceği tatil bölgelerinde enerji sürekliliğini koruma adına yoğunlaşacak. Abonelerine kesintisiz enerji hizmeti sağlamak adına çalışmalarını yürüten ekipler, kontrollerini ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürecek. Ayrıca bayram boyunca planlı kesinti yapılmayacak. Kurban Bayramı’nda meydana gelebilecek arızalara anında müdahale edilmesi için 223 adet ekip sahada vardiyalı olarak, 51 adet arazi aracı ve 99 adet sepetli araç ile çalışmalarını sürdürecek.
UEDAŞ, hizmet bölgesini oluşturan Güney Marmara’da oluşturduğu SCADA sistemi ile şebekesinin ölçüm, izleme, kumanda faaliyetlerinin 24 saat kontrolünü sağlamaya devam edecek. Saha çalışanları kesintilere kısa sürede müdahale ederek çözülmesi noktasında da vatandaşlara mağduriyet yaşatmamak için var güçleri ile çalışacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Deprem Riski Altındaki Bursa İçin Mehmet Atmaca’dan İçişleri Bakanlığı’na Soru Önergesi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, olası bir büyü…