Home GÜNCEL TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ GECESİ YENİ BİR DESTAN YAZDI

TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ GECESİ YENİ BİR DESTAN YAZDI

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2020 14:42
2 min read
TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ GECESİ YENİ BİR DESTAN YAZDI için yorumlar kapalı
0

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, Türk Milleti’nin 15 Temmuz 2016 gecesi, vatanımıza, bayrağımıza, milletimize ve demokrasimize uzanan şer odaklarına karşı dünyaya örnek bir ders verdiğini belirtti. Sadık Şengül, Aziz ve Kahraman Milletimizin 15 Temmuz 2016’da bu kahraman vatanın evlatlarına silah doğrultan vatan hainlerine karşı adeta canını siper ederek, ülkesine ve bayrağına sahip çıktığını vurgulayarak, o gece vatanı için hainlere dünyaya örnek bir yanıt veren yanıt veren her vatandaşımız, tarihi kahramanlıklarla yüklü bir ecdadın torunlarıdır.
Sadık Şengül, gücünü, kudretini şanlı tarihinden alan Aziz Milletin, söz konusu vatan ve bayrak olduğunda neler yapabileceğini o gece tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini belirtti. Şengül, “Bu vatan kolay kazanılmadı ve milletimiz her seferinde kaybedilmemesi için ne tür fedakârlıklar yapabileceğini gösteriyor. O kara gecede şer odakları karşısında adeta etten duvar örerek canları pahasına ülkesine sahip çıkan tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükran ve minnet duygularımı iletiyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özel: YESAŞ’ın Marka Değerini Artıracağız

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, YESAŞ’ın 42. OIağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşm…