Home GÜNCEL VALİ CANBOLAT’TAN BEKSİAD’A ÖVGÜ…

VALİ CANBOLAT’TAN BEKSİAD’A ÖVGÜ…

- Guncellenme Tarihi: 7 Temmuz 2020 12:39
3 min read
VALİ CANBOLAT’TAN BEKSİAD’A ÖVGÜ… için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (BEKSİAD) iade ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Vali Canbolat “BEKSİAD’ın çalışmaları ve sektördeki firmaların faaliyetleri Bursa’ya değer katıyor” dedi.
BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından dernek merkezinde ağırlanan Vali Canbolat’a Başkan Ömer Yıldız tarafından Dernek çalışmaları ve sektör hakkında sunum yapıldı.
Binlerce markanın faaliyet gösterdiği sektörde yaklaşık 100 bin kişiye istihdam sağlandığını belirten BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, “Pandemiden belirli bir oranda etkilenmiş olsak da, çalışanlarımızın istihdamına devam ettik ve işlerimizin yeniden açılmış olmasıyla faaliyetlerimize sürdürüyoruz” dedi.
Üniversite-Sanayi işbirliğine ve mesleki eğitime büyük önem verdiklerini, bu anlamda Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’na Bebe Giyim Tasarım Bölümü açılmasını sağladıklarını, ayrıca Necatibey Kız Meslek Lisesi ve Yiğitler Kız Meslek Lisesi ile de çok önemli işbirliklerinin bulunduğunu İfade eden BEKSİAD Başkanı Yıldız, “Bunların yanı sıra üyelerimizin değişik konulardaki bilgi birikimini artırmak için BEKSİAD Akademi’yi de kurduk ve önemli eğitimler gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.
Pandemi nedeniyle 8-11 Temmuz’da düzenlenmesi planlanan bu yılın ikinci Junio Show Fuarı’nın iptal edildiğini anımsatan Ömer Yıldız, fuarın 2021 yılında yapılacağını söyledi.
Bursa Valisi Yakup Canbolat da tekstil sektörünün Bursa için önemli olduğunu, BEKSİAD’ın çalışmalarının ve sektördeki firmaların faaliyetlerinin Bursa’ya değer kattığını söyledi. Vali Canbolat daha sonra Vişne Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret etti, BEKSİAD üyelerinden de bilgiler aldı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …