Home GÜNCEL Milli Raket Korta İndi

Milli Raket Korta İndi

- Guncellenme Tarihi: 29 Haziran 2020 15:18
3 min read
Milli Raket Korta İndi için yorumlar kapalı
0

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle salon çalışmalarına ara veren Osmangazi Belediyespor’un işitme engelli milli tenisçisi Emir Vatansever, normalleşme sürecinde form tutabilmek için korta indi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre antrenman yapamayan Emir Vatansever, normalleşme süreciyle çalışmalarına yeniden başladı. Son dönemde elde ettiği derecelerle kendinden söz ettiren Osmangazili sporcu, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak korta indiğini belirterek, “Pandemi sürecinde mümkün olduğunca evde antrenman yaptım. Formda kalmaya gayret ettim. Fakat salonda olmayı ve raket tutmayı çok özledim. Tesise geldiğimde ilk olarak ateşim ölçülüyor. Daha sonra ise dezenfektanımı sıkarak programıma başlıyorum. İleri tarihe ertelenen Avrupa Şampiyonası’nda altın madalyayı hedefliyorum. İnşallah, maçlarımız en yakın zamanda başlar ve ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekebilirim” dedi.

Başantrenör Nazif Cesur ise Emir’in birçok kişiye ışık tuttuğunu ifade ederek, “Sporcumuz Emir, işitme engelli olmasına rağmen normal turnuvalarda da yaşıtlarıyla mücadele ediyor. Gösterdiği ulusal ve uluslararası başarılar hem diğer sporcularımıza örnek oluyor, hem de bizleri gururlandırıyor. Normalleşme süreciyle antrenmanlarımıza yeniden başladık.
Haftada 6 gün kondisyonun yanı sıra teknik ve taktik çalışmalar yapıyoruz. Tedbiri elden bırakmıyor, sporcumuzun sağlığına dikkat ediyoruz. Avrupa Şampiyonası için bu dönemi iyi değerlendiriyoruz. Emir’in hedefine ulaşacağına yürekten inanıyorum. Ayrıca, desteklerinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …