Home GÜNCEL “DAĞDA SAVAŞ OLMAZ, TERÖRLE MÜCADELE OLUR”

“DAĞDA SAVAŞ OLMAZ, TERÖRLE MÜCADELE OLUR”

- Guncellenme Tarihi: 18 Haziran 2020 11:26
2 min read
“DAĞDA SAVAŞ OLMAZ, TERÖRLE MÜCADELE OLUR” için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili, AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki görüşmeler sırasında yaptığı konuşmada, HDP’li vekilin “Dağa çıkabilirdik” yaklaşımına karşı; Mecliste namusu ve şerefi üzerine ettikleri yemini hatırlattı.
Vekil Gözgeç, “En temel hak, yaşam hakkını hedef alan terörle, teröristlerle mücadele görevi, sadece kahraman askerlerimizin değil, bu milletin kürsüsünde Vatanın ve Milletin Bölünmez bütünlüğünü korumaya yemin edenlerindir” dedi.
83 milyonun kalbinin, milletimizin güvenliği için terörle mücadele eden, teröristlerin inlerine giren kahraman askerlerimiz için attığını belirten Vekil Gözgeç, HDP’li vekilin, “Dağa çıkamaz mıydık, savaşamaz mıydık ” ifadesine karşı, “Bu milletin kürsüsünden dağı bir referans ve tehdit olarak sunma talihsizliğinde bulunanlara, dağda savaştan bahsedenlere söylüyorum: Dağda savaş olmaz, dağda terörle mücadele olur. Dağa 2 nedenle çıkılır; ya terörist olmak için ya da terörle mücadele için” diyerek cevap verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …