Home GÜNCEL MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ, YENİ NORMALDE ESNAFIN YANINDA

MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ, YENİ NORMALDE ESNAFIN YANINDA

- Guncellenme Tarihi: 8 Haziran 2020 12:08
5 min read
MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ, YENİ NORMALDE ESNAFIN YANINDA için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, Koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamalarının esnetilmesi ve başlayan yeni normalleşme süreciyle birlikte esnaf ziyaretlerine başladı.
Milletvekili Gözgeç; Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Erol Öztürk, Zişan Kıyıcıoğlu ve Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner ile beraber Osmangazi Tarihi Hanlar Bölgesinde yer alan Kapalı Alt Çarşı, Geyve Han, Yorgancılar ve Ayakkabıcılar çarşı esnafıyla bir araya geldi.
Koronavirüsten bütün insanlığın etkilendiği ve birçok ülkenin aciz kaldığını dile getiren Milletvekili Gözgeç; “Bu dönemde Cumhurbaşkanımızın feraseti, Sağlık Bakanımızın vizyonu, Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri ile necip milletimizin de sabır ve dayanışması bu süreçte başarının kaynağı olmuştur” dedi.
“Sıkıntılar hafifletilmeye çalışıldı”
Gözgeç şunları söyledi: “İnşallah hep birlikte bu tehlikeyi mümkün olan en kısa sürede atlatacağız. Sağlık Bakanlığımız tarafından belirtilen kurallar çerçevesinde sosyal mesafe kuralları ve maske takmaya özen göstererek yaşantımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Pandemi sebebiyle işinden olan, işine ara veren, geliri azalan vatandaşlarımız olmuştur. Ancak çok şükür devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek, bu zor zamanlarda vatandaşlarının yanında olduğunu göstermiştir. AK Parti hükümetimiz, ülke genelinde 5,5 milyon kişiye karşılıksız 1000 TL dağıtarak sıkıntılarını hafifletmeye çalışmıştır. Bugüne kadar toplamda 4,5 milyon vatandaşımızın istihdamı, kısa çalışma ödeneği, asgari ücret desteği, nakit desteği gibi yöntemlerle desteklenmiştir. Bunların yanında vergi ve sigorta primi ertelemeleri, düşük maliyetli kredi desteği gibi birçok imkân sağlanarak işletmelerin ayakta kalması sağlanmıştır.”
“Devlet millet içindir”
‘Devlet millet içindir’ anlayışı ile hareket edildiğini söyleyen vekil Gözgeç; “AK Parti olarak önümüzdeki süreçte de vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin ve tüccarımızın yanında olmayı sürdürecek, onlara destek vermeye devam edeceğiz. Millet olarak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz, ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.
Çarşı gezisinde esnafa kolonya da ikram eden Gözgeç; “Maske, mesafe, temizlik diyerek esnafımıza da kolonya ikram ettik. Rehavete kapılmadan tüm kurallara uyarak ‘yeni normal’e hep birlikte ayak uydurmaya çalışacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…